Autor Wątek: The Polonez Leisure  (Przeczytany 4284 razy)

mk2

• PCH Legends
    • PCHTeam
The Polonez Leisure
« Odpowiedź #30 dnia: Lipiec 09, 2005, 00:40:36 am »
Cytat: "Siadły"
łola boga poldka rozwalil łolaboga toz to grzech, jeeezuuuu z kierownica po prawej stronie ło matko najswitszo:!:

po to rzucanie sie? ten odcinek nie jest taki stary (niewiem z ktorego roku ale widac ze napewno juz z lat 90) poldek to przestarzala konstrukcja oparta tak naprawde na fiacie 1300 (z lat 50 :!:) bo polacy wykupujac licencje na 125p nie mieli kasy i kupili tylko na nadwozie a podwozie pochodzilo wlasnie z fiata 1300.  poldek tak naprawde to jest zmodernizowany 125p, a wiec jaki wniosek to zmodernizowany 1300 :!: w nowych poldkach zamontowalu wtrysk, zmieni nadwozie i cos tam jeszcze pogrzebali ale to jest samochod oparty na aucie z lat 50/60 XX wieku :!: i wy tu sie dziwicie ze poldka rozwalaja :?: bardziej oburzeni powinni byc koreanczycy ktorzy stworzyli moze nie najlepszy woz (accent) ale opracowany niedawno a zostal on tak samo zmasakrowany  :?  jakie oburzenie..... rozwalmy im bentleya .... kup bentleya continental gt za swoja kase i go rozwal... wiecej nie bede pisal bo jeszcze zasluze na ban...

i nie mowcie ze niewiem jak jezdzi sie polonezem itd bo jeszcze 1,5 roku temu to byl moj podstawowy woz (od 1997 atu), dopiero na poczatku 2004 zostal zmieniony na focusa jednak polonez nadal stoi na wjezdzie i robi jako wol roboczy

Nie muszisz zdradzać patriocie histori polskiej motoryzacji. To tak odemnie.

Ale wiekszośc osob chyba tego nawet nie wie.

Gigabyte GA-990XA-UD3 AM3+ | AMD Phenom II X6 1090T Black Edition | Patriot AMD Black Edition II DDR3 2x4GB | HiS Radeon 6770 1GB
 WD Caviar Green 1TB | Cheftec 550W

#pchteam | #max3d.pl

sponsor

• PCT Forum User
    • http://www.teksturka.prv.pl
The Polonez Leisure
« Odpowiedź #31 dnia: Lipiec 09, 2005, 03:03:23 am »

kamyczek

C==8

Siadły

• PCHTeam
The Polonez Leisure
« Odpowiedź #32 dnia: Lipiec 09, 2005, 08:36:32 am »
mk2 nie chodzi mi o historie polskiej motoryzacji, lecz o to ze wiele osob sie dziwi ze zgnojili poldka. mieli racje poniewaz w TG testuje bentleye, astony, audi itd i przesiadaja sie do poldka i co? maja sie nim zachwycac? niestety polska motoryzacja padla a sprzedanie fso w rece deawoo zamiast GM to byl gwozdz do trumny. taka jest prawda ... smutna a przy okazji Ci co niewiedzieli juz wiedza :D
www.siadly.com  |

Szutrem po ryju.

shaiboos

• PCT Forum User
    • http://www.shaiboos.kom.pl
Re: Ty masz downa ??
« Odpowiedź #33 dnia: Lipiec 09, 2005, 11:42:33 am »
Nie chcę off-topować, ale:
Cytat: "Archi"
Ty masz downa ??
Ja mówie ze mam znajomości ?? Jak masz coś do MK 13 to do niego pisz a ja nic nie mówiłem ze mam znajomości palancie !!

Trzeba jeszcze umieć czytać ze zrozumieniem, żeby wiedzieć, że napisałem, że MK13 się wozi jakby miał znajomości, a ty mu wtórujesz w tym "żałosnym" płaczu  :evil:

Cytat: "Archi"
Tylko nie płacz  :cry:
A jak masz coś do mnie to zjedź mój post  :evil:

Bez komentarza  :shock:

Siadły ==> Zgadzam się z Tobą całkowicie.
ozdrawiam
      shaiboos

Master

• PCT Forum User
The Polonez Leisure
« Odpowiedź #34 dnia: Lipiec 09, 2005, 13:10:31 pm »
Ja bym zamknął ten temat, bo tu się offtop robi powoli... :?
img]http://pixel1024.fm.interia.pl/master/profile/01/podpis.png[/img]

shaiboos

• PCT Forum User
    • http://www.shaiboos.kom.pl
The Polonez Leisure
« Odpowiedź #35 dnia: Lipiec 09, 2005, 13:36:30 pm »
Wreszcie mi się ściąga :D Obaczem sobiem  8P

PS: Eheh właśnie obejrzałem :D Niezła sieczka no i w sumie samą prawdę o tym powiedział. Z resztą od Anglików nie ma co się spodziewać, żeby nie znaleźli i nie wytknęli jakiegoś błędu w samochodzie bo są chyba najbardziej wybrednymi jeżeli chodzi o samochody... Dlatego też robią tak dobre autka jak Bentleye i Astony 8P
ozdrawiam
      shaiboos

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
The Polonez Leisure
« Odpowiedź #36 dnia: Lipiec 09, 2005, 21:36:58 pm »
dobra, starczy.