No i zaczęło się........:roll:
Wszyscy zapomnieli że jest
www.pchteam.com/szkice/Nikt (chyba) nie pracuje za bardzo nad
www.3d.pchteam.comCzy nie jest za dobrze? Po jakimś czasie te pomysły zaczynają mi się poprostu wydawac glupie..... :roll:
Koszcz (chyba) zaproponował założenie strony ze szkicami, co na to wszyscy bezmyślnie:
super, jestem za! 
no pewnie, super pomysł
Nie jestem pewien, ale chyba nawet nie było ANI JEDNEGO sprzeciwu (chyba)
Teraz myślę, wchodzącz czasami tam, po cholere to :| Więkrzość szkicy jest na śmietnik, bo były powiękrzane w jakimś Paincie, i zepsuło jakość obrazu......
Nie jest to potrzebne do życia!
tak samo
www.3d.pchteam.com.......... na co to? Rozumiem, fajnie mieć stronkę taką, bo wielu przenosi się na 3ds maxa.
A może by tak jeszcze zrobić stronkę o zanozie??
Popratrzcie na swoje forum, skromnie ukolorowane, pare modów i tyle. I za to was szanuje.
No bo po co jakiś POP-UP z diwcipem dnia, albo shoutbox.....już widziałem rozmowę o shoutboxie, i naszczęście go nie ma.
Nie ma też "attachments mod", I DOBRZE!! po co? serwer zawala......
jest jeszcze naprawde dużo rzeczy którę można wymieniać,
ale popatrzcie!
Forum pozostało takie bo na Lycos był ważny każdu kilobajt.
A tutaj? Rozpieściliście sie, i chcecie mieć rzeczy które nawet nie są potrzebne.
Konkurs HCC.............też może jest przesadą, ale w pewnym sęsie, ponieważ SCC według mnie to naprawde koszmar.
HCC, może zostać, ale prosze was, pomyślcie dobrze zanim coś nowego wprowadzicie.
Robi się tutaj takie
www.gta.pl coraz więcej jakiś niepotrzebnych rzeczy, jakiś konkurs HCC, który niestety MUSI być do GTA.
3d.pchteam.com może być, ale nie wyobrażam sobie co by tam było.......tutoriale, newsy, itd?? wybaczcie ale już jest
www.max3d.plwww.pchteam.com/szkice ?? a co z smcars.net ?? jeszcze wam mało :shock:
Pomyślnie nad tym wszystkim, nie mówię że jest to głupie żeby takie coś robić, każda strona ma prawo się rozwijać, ale wiedzcie że zaczyna mnie to niepokoić/denerwować.
nie jestem tutaj święty
ja też się zgodziłem na stronę ze szkicami :d