Autor Wątek: Czyzby było nam za dobrze?  (Przeczytany 2383 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sponsor

• PCT Forum User
    • http://www.teksturka.prv.pl
Czyzby było nam za dobrze?
« dnia: Czerwiec 13, 2005, 22:25:04 pm »
No i zaczęło się........:roll:
Wszyscy zapomnieli że jest www.pchteam.com/szkice/
Nikt (chyba) nie pracuje za bardzo nad www.3d.pchteam.com

Czy nie jest za dobrze? Po jakimś czasie te pomysły zaczynają mi się poprostu wydawac glupie..... :roll:

Koszcz (chyba) zaproponował założenie strony ze szkicami, co na to wszyscy bezmyślnie:
super, jestem za! :D

no pewnie, super pomysł

Nie jestem pewien, ale chyba nawet nie było ANI JEDNEGO sprzeciwu (chyba)
Teraz myślę, wchodzącz czasami tam, po cholere to :| Więkrzość szkicy jest na śmietnik, bo były powiękrzane w jakimś Paincie, i zepsuło jakość obrazu......
Nie jest to potrzebne do życia!
tak samo www.3d.pchteam.com.......... na co to? Rozumiem, fajnie mieć stronkę taką, bo wielu przenosi się na 3ds maxa.
A może by tak jeszcze zrobić stronkę o zanozie??

Popratrzcie na swoje forum, skromnie ukolorowane, pare modów i tyle. I za to was szanuje.
No bo po co jakiś POP-UP z diwcipem dnia, albo shoutbox.....już widziałem rozmowę o shoutboxie, i naszczęście go nie ma.
Nie ma też "attachments mod", I DOBRZE!! po co? serwer zawala......
jest jeszcze naprawde dużo rzeczy którę można wymieniać,
ale popatrzcie!
Forum pozostało takie bo na Lycos był ważny każdu kilobajt.
A tutaj? Rozpieściliście sie, i chcecie mieć rzeczy które nawet nie są potrzebne.

Konkurs HCC.............też może jest przesadą, ale w pewnym sęsie, ponieważ SCC według mnie to naprawde koszmar.
HCC, może zostać, ale prosze was, pomyślcie dobrze zanim coś nowego wprowadzicie.

Robi się tutaj takie www.gta.pl coraz więcej jakiś niepotrzebnych rzeczy, jakiś konkurs HCC, który niestety MUSI być do GTA.

3d.pchteam.com może być, ale nie wyobrażam sobie co by tam było.......tutoriale, newsy, itd?? wybaczcie ale już jest www.max3d.pl

www.pchteam.com/szkice ?? a co z smcars.net ?? jeszcze wam mało  :shock:
Pomyślnie nad tym wszystkim, nie mówię że jest to głupie żeby takie coś robić, każda strona ma prawo się rozwijać, ale wiedzcie że zaczyna mnie to niepokoić/denerwować.

nie jestem tutaj święty :D ja też się zgodziłem na stronę ze szkicami :d

C==8

Kola

• PCT Forum User
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 13, 2005, 23:13:38 pm »
no w pewnym sensie masz racje, ale np strona ze szkicami miala pierwotne zalozenie aby byly tam pelne i porzadne szkice wozow, a nie 10 szkicy na jeden model z czego zaden szkic sie nie nadaje do modelowania,

NO ALE NIKT TEGO NIE PILNUJE (chyba)

Strona z 3d maxem ,tez jest dobra, gdyz dobrzy carmakerzy mogli by na niej pisac tutoriale, dawac porady, obrazki 3d, gotowe modele, ale oczywiscie wszystko pod katem carmakerstwa, na max3d.pl nie ma duzo tutoriali odtyczacych modelowania aut, a tu mogly by sie znalesc glownie np. sztuczki, efekty, itd. dotyczace modelowania aut w maxie, i dzieki niej zapewne duzo osob z tad by sie nauczylo w maxie modelowac, przez podniesli by zapewne swoj poziom modelowania.

JEDNAK TEGO TEZ BY MUSIAŁ KTOŚ PILNOWAĆ

na szczescie forum ktos pilnuje i strony glownej takze :D
........................................

sponsor

• PCT Forum User
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 13, 2005, 23:17:05 pm »
Dokładnie,
moim celem w tym temacie nie jest wytykanie nieprzydatnych rzeczy a pokazanie, żeby pomyśleć troszke poważniej nad czymść zanim się to zrobi :roll:

Forum i strona są poprostu PERFEKT, ale to jest efekt ograniczęń lycosa :D

Tak tak.........teraz wiecie czemy tak nie lubie ameryki, człowiek wariuje, za dobrze mu ;)

C==8

_vbl

• PCHTeam
    • http://www.pchteam.com
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 13, 2005, 23:24:48 pm »
o ch** ci chodzi? niepodoba sie to wypierdalaj.

jest temat o 3d maxie i styka. tam mozna sobie pokazac co sie w maxie robilo. ja tam czesto daje nowe renderki mojego mietka. czasem jakis tutek napisze. niedlugo wzuce o oponie 3d. bo juz prawie gotowy mam.

szkice? co z tego ze jest smcars?  przeszkadza ci to czy jak? niemusisz tam wlazic.

co masz do HCC? ludzie chca sie zmierzyc w modelowaniu, co w tym zlego? niech pkaza co potrafia.

na tym forum syf robisz TY w tym momencie i w ogole idz w ch**.
to ze tobie sie nipodoba raczej nikogo niebedzie obchodzic.

mk2

• PCH Legends
    • PCHTeam
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 13, 2005, 23:42:21 pm »
Ej no GAS  :wink: Zobacz , mowisz ze beznadzieje ale :

Stronka ze szkicami jest podtrzebna ponieważ :
-Jest to w tej chwili jedyne polskie zrodło planów.
-Na smcars jest burdel
-Ostatnio smcars za zbytnio planów nie wyswietla.

a szice z pch działają :-)

Stronka czy tam 4um o 3dsm. Chłopaki reprezentuja bardzo wysoki poziom , trzeba sie rozwijać. Zmod w kąt juz dawno powinien iśc w moim przypadku ale lubie ten soft , fajnie mi w nim lowpolygony wychodzą. Stukanie 60 K w zmodzie jest godne podziwu. Zauważ polygon po polygonie 0_0 Do takich rzeczy moim skromnym zadniem jest 3dsm dlatego nie mam nic przeciwko stronie czy tam forum o 3dsm.

a tak wogole to nie fajnie jest popatrzeć na wyśmienite renderki ?
Gigabyte GA-990XA-UD3 AM3+ | AMD Phenom II X6 1090T Black Edition | Patriot AMD Black Edition II DDR3 2x4GB | HiS Radeon 6770 1GB
 WD Caviar Green 1TB | Cheftec 550W

#pchteam | #max3d.pl

sponsor

• PCT Forum User
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 14, 2005, 00:20:00 am »
Virb, pomyśl nad tym a nie wywalasz "Wypierdalaj z tąd!"
Ja chce jek najlepiej,
Popatrz, tak to wygląda:
- ktoś wpada na pomysł (powiedzmy dział o gta na stronie głównej)
- daje to na forum, żeby zobaczyć co na to urzytkownicy
- następnego dnia odpisało 10 osób 9 z nich na TAK a jedna na NIE
- wywnioskując będzie dział gta, dlaczego? bo urzytkownicy powiedzieli TAK

- stronka ładna wszyscy wchodzą na nią codziennie...
- po 2 tygodniach nikogo już tam nie ma

popatrz na te tematy (np. szkice) zobacz co ludzie odpisali na propozycje koszcza, wszyscy (więkrzość) była na TAK!! I według mnie troszke bezmyślnie, napisali krótki tekst "no oczywiście" (w tym przypadku mnie tam też znajdziecie xD)

jakoś mi się tu przedszkole przypomina, gdy dostawało się masę bzdurnych zabawek które i tak za 2-3 dni leciały w kąt... :roll:
nie jest tak?

Prosze bardzo, niech się PCH Team rozwija, już jest wspaniałe...
jednak myśląc, weźcie dajcie jakiś porządniejszy News w szkicach xD

HCC się zbliża, egzaminy końcowe.....może nie teraz, ale zróbcie coś z tym :roll:

Virb, masz też racje, ja też robie burdel na forum....sorka za kłopoty z tym :roll:

mk2 -> Ech, jedyny.........jeśli jedyny to chyba musi być ten główny, a kto by chciał szkice którę są pomniejszone paintem, lub irfanview'em :roll:
sam dałem takie szkice, nie mieściły sie  :x

C==8

Jedic

• PCH Friends
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 14, 2005, 08:08:33 am »
ja nie rozumiem gas o co tobie biega. szkoda Ci miejsca na serwerze czy jak? nie podoba Ci sie to nie wchodź - nikt Ci nie karze. nie musisz sie wszystkim przejmowac i o wszystkim martwic bo od tego jest kto inny. lepiej pomysl o sensie swoich postów i ich ilości - na tym sie skup. bo narazie to ty robisz tu najwiekszy burdel. musze przyznac ze kiedys to forum bylo inne...
(bez wszystkich skinderów i innych didżejów (nie do ciebie wichur :D) ). zastanów sie nad tym gas....

ps. pomimo tego ze jestem dosyc wczesnie zarejestrowany, kiedys czesto odwiedzialem to forum (!!!!)
Kurgan: You can't defeat me, Ramirez! I am the strongest!
Ramirez: My cut has improved your voice!

G.

• PCHTeam
    • :: MGC Garage ::
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 14, 2005, 09:03:34 am »
Cytat: "Jedic"
ja nie rozumiem gas o co tobie biega. szkoda Ci miejsca na serwerze czy jak? nie podoba Ci sie to nie wchodź - nikt Ci nie karze. nie musisz sie wszystkim przejmowac i o wszystkim martwic bo od tego jest kto inny. lepiej pomysl o sensie swoich postów i ich ilości - na tym sie skup. bo narazie to ty robisz tu najwiekszy burdel. musze przyznac ze kiedys to forum bylo inne...
(bez wszystkich skinderów i innych didżejów (nie do ciebie wichur :D) ). zastanów sie nad tym gas....

ps. pomimo tego ze jestem dosyc wczesnie zarejestrowany, kiedys czesto odwiedzialem to forum (!!!!)

Dobrze chłop gada!!

co zrobic, taki "urok" popularnosci, wezcie np GF.

Jedic

• PCH Friends
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 14, 2005, 09:48:30 am »
jeszcze chcialem cos dodac.
popatrz gas na date mojej rejestracji, i ilosc postów i na date twojej rejestracji i ilosci postów. cos tu chyba jest nie tak, bo ja staram sie pisac jak najwiecej :/
Kurgan: You can't defeat me, Ramirez! I am the strongest!
Ramirez: My cut has improved your voice!

sponsor

• PCT Forum User
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 14, 2005, 12:13:01 pm »
Oczekiwałem takich odpowiedzi,
nikt z was nawet nie POMYŚLI o co mi chodzi,
nie chce mi się o tym już gadać bo nienormalne to jest, najwyżej na gg powiem koszczowi albo komuś innemu.

temat do zamknięcia... :?

C==8

_vbl

• PCHTeam
    • http://www.pchteam.com
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 14, 2005, 20:28:58 pm »
poskarz sie koszczowi bo nikt cie nielubi. mamie tez sie poskarz i sie niewtracaj w sprawy forum bo nie ty od tego jestes. na sile chcesz cos zmieniac tak jak bylo z miejscem na serwerze. skoro tak sie martwisz to morda  wkubel bo wiekrzosc twoich postow jest o kant dupy.

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 15, 2005, 09:28:17 am »
jeszcze ja, jeszcze ja: Gas, my nie robimy undergroundowego forum czy jakiegos 100% el0. Po prostu chcemy zajac miejsce gta.pl joł.