Zapraszamy na oficjalny kanał IRC
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
* DjSkinder has joined #pchteam<DjSkinder> <GTANora> ćeść!* Kaucz`u sets mode: +m<Alexander_> xD<mikken> xD* Kaucz`u sets mode: -m<Kaucz`u> <mikken> alt + z<Alexander_> łeee<Alexander_> hehe* Kaucz`u denerwuje sasiadow utworem: Lacuna Coil - Daylight Dancer [03:50m/192Kbps/44KHz]* ^Szambelan is now known as ^Pax21-aw<Kaucz`u> cos dj nic sie nie odzywa <GTANora> hej dj<GTANora> ja ciem znam! :-D* trapped has quit IRC (Ping timeout)<GTANora> fajny mam cycek przy imionku, nie? x-D* DjSkinder has quit IRC (Ping timeout)
<Gazowy> miQ<Gazowy> ten twoj winamp nie odtwarza niczego<miq> o_O<_Alexander_> to zaladuj muzyke i kliknij play<Gazowy> ale nie idzie :/<Gazowy> zamyka sie jak cos klikne<_Alexander_> a no tak..<kolakao> wirus ci dalem<miq> Tym czym¶ jest 'x' w rogu?<Gazowy> xD<kolakao> taki co pingwina kastruje<_Alexander_> wez mp3 i zmien rozszerzenie na *.tux<_Alexander_> xD<kolakao> i nie dziala poprawnie<Gazowy> tux??<_Alexander_> yo* kolakao idzie w kime<Gazowy> to by nie ladowalo mp3<kolakao> nara<_Alexander_> jak nie jak tak* kolakao has quit IRC (Quit)<_Alexander_> sprobuj<_Alexander_> mi to kiedys pomoglo<miq> Cicho, bo co¶ popsuje ;]<Gazowy> na linuxie :>?<_Alexander_> 10 min mialem linucha <Gazowy> heh, nie moge bo mam na plytce wszystko<_Alexander_> i przez te 10 min troche zrobilem<_Alexander_> audio?<Gazowy> nom<_Alexander_> :/<Gazowy> na dvd<Gazowy> bo bym w formacie stracil wszystkie<_Alexander_> to czemu na mp3 nie nagrales?<_Alexander_> wiecej by wlazlo<Gazowy> ??<_Alexander_> i nie tylko muza<Gazowy> przeciez to jest mp3<_Alexander_> pytam sie audio?? tak<_Alexander_> audio a mp3 to roznica<Gazowy> Amarok odbieral wszystko<_Alexander_> no to skopiuj chociaz jedna i zmien<Gazowy> a xmms nie chce O_o<_Alexander_> jak to nie zadziaal to niewiem<_Alexander_> i jak?<Gazowy> sprawdzam<Gazowy> o lol<Gazowy> zawiesil sie o_O<_Alexander_> muahahahaahaa
<`rPingu> jumper, daj mi na chwile opa<`rPingu> ;>* Dzamper sets mode: +o `rPingu<`rPingu> teraz uwaga...* Dzamper sets mode: -o `rPingu<Dzamper> w ostatniej chwili ;p<`rPingu> jeszcze raz* Dzamper sets mode: +o `rPingu* `rPingu was kicked by `rPingu (ućkłem.)
<Maciek> Czy jest tu ktos normalny ? <Maciek> OSobnik ktorego co drugim slowem nie jest omg albo lol ? <DarK_WolF1> nie sądze <Maciek> coz. Maciek has left pchteam <Taksowkotron406> <Taksowkotron406> OMG <Taksowkotron406> LOL<DarK_WolF1> no, wygląda na to, że jesteśmy nie normalni :PP
bo obnizacie poziom kanalu, panowie.