Zapraszamy na oficjalny kanał IRC
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
<koszcz> 4,1 {Dizzy}9 Quiz 1<koszcz> 4Pytanie:12 imie i nazwisko alexa<Jedic> alex alex<koszcz> ;]<_TheOne_> alexander alex<_TheOne_> :p<enjoi_pl> Aleksander Macedonski<koszcz> <Jedic> aleksander makowski<_TheOne_> aleksander wielki<_TheOne_> aleksander kowalski<enjoi_pl> aleksander paliblant<Jedic> <zgadnijcie kto tak ma ><koszcz> dam to na forum <_TheOne_> aleksander nowak<_TheOne_> no ni wiem<Jedic> aleksander wolsztynski<enjoi_pl> aleksander superbird<enjoi_pl> aleksander peterbilt<Jedic> aleksander samserobi<enjoi_pl> aleksander onanizator<_TheOne_> aleksander brak<Jedic> aleksander nazwisko<_TheOne_> nie wiem<Jedic> nie ma<_TheOne_> imie nazwisko<enjoi_pl> aleksander czarnybez<Jedic> aleksander carmaker<_TheOne_> alex alex<enjoi_pl> aleksander jezdziecki<_TheOne_> marian grucha<_TheOne_> wiem<enjoi_pl> Ford Mustang<enjoi_pl> xD<_TheOne_> krzysztof jezyna ze szczecina<enjoi_pl> Shelby GT500<Jedic> aleksander ugryz<enjoi_pl> zdzislaw przech**<_TheOne_> marian trelemorele<koszcz> omg<Jedic> Itchy Tricky Finger Nigas<enjoi_pl> Psycho Truckmaker<enjoi_pl> Sexy Drunk Carmaker xD<koszcz> ;]<Jedic> alex86<koszcz> :}<Jedic> aleksander napieralski<koszcz> 4,1 {Dizzy}9 Quiz 1<koszcz> 12,4 °°°0,4Bravo!!!12,4°°° 0,4 1 Punkt dla9,4 Jedic 0,4! (suma punktow9,4 50,4)<koszcz> 4Prawidlowa odpowiedz to: "*aleksander napieralski*" (podana po12 3mins 8secs4)<koszcz> 0,6 Nastepne pytanie za chwilke...<Jedic> HAHAHA<koszcz> ;]<koszcz> zdazyles wejsc na pchteam.com<koszcz> <enjoi_pl> lól<Jedic> 2 razy <koszcz> xD
cmx wygrales tylko ze miales przewage 10 punktow a kaucz'u juz nie mial pomyslow, tak to bym cie przegonil
<mikken> Rozkmiń tego zioma Dj -> SX<mikken> xD<mikken> 1337 kolo jaki¶<koszcz> Dj is ~Elwood16@agt248.neoplus.adsl.tpnet.pl * Michał Skinder<koszcz> <mikken> xD* mikken iPod is playing: Lona - Nic Dziwnego (03:05m/192Kbps/44KHz)* mikken iPod is playing: Lona - Rez Te Herbe (02:48m/192Kbps/44KHz)<mikken> xD<mikken> Herba!* koszcz właśnie sobie puszcza w tle: 03 - Dj Ozi - You're The One (Club mix)<mikken> Dj, no kur**a proste. Mam iPoda.<Dj> co to za adres??<koszcz> jaki adres?<mikken> ?<Dj> taki<Dj> podałeś go<mikken> koszcz, on rozkminił jaki¶ adres :><koszcz> ten ~Elwood16@agt248.neoplus.adsl.tpnet.pl?<Dj> <mikken> 1337 kolo jaki¶<Dj> <koszcz> Dj is ~Elwood16@agt248.neoplus.adsl.tpnet.pl * Michał Skinder<Dj> <koszcz> <mikken> Ten adres się pokazuje automatycznie jak naci¶niesz alt + z* Dj has left #pchteam<koszcz> <mikken> XDDDDDDDD<mikken> XDDDDDDDDDDD<c64> lol xDD<mikken> XDDDDD<koszcz> to trza dac na forum<koszcz>