Ostatnio przegladam sobie to forum i tak widze, ze miedzy ciekawymi, rozbudowanymi i na-temat wypowiedziami, nieoczekiwanie ale coraz bardziej i bezczelniej wkrada sie SPAM.
Na SPAM moze sobie pozwolic od czasu do czasu wlasciwie kazdy, wyrazajac swoja opinie na temat nowego auta, lub innej produkcji. No ale Boze, jak czytam niektore posty to ma sie ochote walic glowa w mur!
No chocby taki Dj.Skinder. Wiem, ze to bylo juz poruszane wiele razy, ale ten noob juz mnie tak wkur**ia, ze ja nie wiem... Oto przyklady jego 'dzialalnosci'...
hehe
Tak, to juz chyba szczyt. Widzialem ten zwrot juz w kilku tematach. Nawet nie ma dosc godnosci by zaczac zdanie z duzej litery lub zakonczyc zdanie kropka.
Jedziemy dalej. W temacie o Monte Carlo GAS'a, kolakao napisal:
Dasz dzisiaj jakis upejt?
Na co oczywiscie odpowiedzial nasz DJ:
No właśnie czekamy na update...
Inna sytuacja - temat w dziale 'Pomoc' gosc ma problem z handlingiem, kazdy stara sie mu pomoc jak moze, a tu nagle pojawia sie nasz nabijacz i pisze:
ja się na handlingu nie znam perfect
No to nie jestem sam, Jedic tez sie wkurzyl...
Oczywiscie to, ze podaje akurat jego za przyklad nie oznacza, ze on jest jedynym. Innym tez zdarza sie nagminnie nabijac posty bez potrzeby.
Dlatego apeluje do moderatorow/adminow i wszystkich uzytkownikow:
SKOŃCZYĆ Z NABIJANIEM! JEŻELI NIE MASZ NIC SENSOWNEGO DO NAPISANIA, NIE PISZ!!! A do kadry kierowniczej: starajcie sie usuwac spam.Wprowadzcie jakies kary czy ostrzezenia za spam albo co bo ja juz nie wyrabiam...
I cos dla Skindera: Ty sie tu chlopcze wielce nie obrazaj, nie tworz tematu 'Ale jestescie gupi, otchodze.' tylko przemysl to sobie i staraj sie pisac sensownie i na temat! A gdy nie masz nic ciekawego do napisania, NIE PISZ. Ok?