Autor Wątek: Osama bin Laden nie żyje  (Przeczytany 1299 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
Osama bin Laden nie żyje
« dnia: Maj 03, 2011, 10:40:20 am »

Co myślicie na ten temat?

blesof

• PCT Forum User
Odp: Osama bin Laden nie żyje
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 03, 2011, 10:56:24 am »
No ja jestem zdecydowanie za tym co Amerykanie zrobili, a co innego można myśleć? Był terrorystą, zginął i jest dobrze :) Oby więcej takich udanych akcji, tylko czas mogliby poprawić, bo 10 lat to trochę żenada..

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 03, 2011, 10:57:57 am »
Tak, ale czy śmierć przywódcy tak wielkiej i, ponoć, dobrze sytuowanej finansowo organizacji terrorystycznej nie pociągnie za sobą jakichś makabrycznych reperkusji? Mam nadzieję że nie, ale dyrektor CIA ostrzegał przed takim właśnie scenariuszem.

kaczka

• PCT Forum User
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 03, 2011, 11:00:05 am »
Bin Ladeni w tamtych rejonach są odpowiednikiem rodziny Rockefellerów. Jak by zabić syna Rockefellera to by się pewnie wkur**ił i wtedy dopiero była by wojna. Zobaczymy co z tego będzie ale moim zdaniem kolejny raz porywają się na coś co ich przerasta (via sony i psn)

mk2

• PCH Legends
    • PCHTeam
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 03, 2011, 11:02:18 am »
Ten człowiek co miał najwięcej barów kebabowych?
Gigabyte GA-990XA-UD3 AM3+ | AMD Phenom II X6 1090T Black Edition | Patriot AMD Black Edition II DDR3 2x4GB | HiS Radeon 6770 1GB
 WD Caviar Green 1TB | Cheftec 550W

#pchteam | #max3d.pl

Siadły

• PCHTeam
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 03, 2011, 11:08:04 am »
A to on przeszedł przed śmiercią operację upodobniającą go do Hussajna?

A co do śmierci. Jest wojna, są konsekwencje. Mieli przed nim stanąć ,powiedzieć: "Nie zabijemy Cie, bo boimy się odwetu." i wyjść? Faktem jest, że w kolejce na miejsce Osamy jest 100 innych oszołomów i tak naprawdę nie przyniesie to pokoju na świecie. Może co najwyżej przyniesie kilka % poparcia dla Obamy.
www.siadly.com  |

Szutrem po ryju.

kaczka

• PCT Forum User
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 03, 2011, 11:10:58 am »
Zresztą podejrzane jest to, że tak szybko załatwili gościa, od razu kula w łeb szybki test DNA i do morza by nie można było zwłok odnaleźć.
http://kwejk.pl/obrazek/66786/osama,u,drzyzgi.html

Panzerfaust

• PCH Friends
    • Weedtemple
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 03, 2011, 11:16:54 am »

xionc

• PCH Friends
    • Tuningasy
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 03, 2011, 11:26:05 am »

Nasz miejscowy jeszcze dycha

ariasz

• PCT Forum User
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 03, 2011, 11:39:24 am »
Osama siedzi od dawna razem z 2paciem i Elvisem. Dla mnie ten koleś równie dobrze nie istnieje. Trzeba mieć na kogoś zwalić żeby siorpać rope i podwyższyć sobie samoocenę. To ostatnie w przypadku amerykanów, gdzie standardowy obywatel ma 4 krotną nadwagę, ma iPhona, ma pryszcze na dupie oraz myśli, że Europa to państwo jest bardzo konieczne. Zajebaliśmy Osame, jesteśmy zajebiści - nie, nie jesteście. Araby w sumie niemniej popier****eni niż amerykanie czy żydostwo znajdą sobie nowego brodacza ze zwiniętym prześcieradłem zamiast mózgoczaszki i wszystko zacznie się od nowa. Nie wiem na prawdę co ma na celu cała ta akcja w Afganistanie, czy innym Allahstanie, przecież tam jest tyle pagórków gór i innych skrytek, że do usranej śmierci będą ścigać tych wszystkich nawiedzonych Ahmedów. Następstwa tego domniemanego zabójstwa Osamy też mogą być nieciekawe, w wikileaks coś było napisane, że alkaida umieściła w europie atomówki na wypadek śmierci np samy - i co teraz? Pozostaje czekać na grzybek? Czy może to było sranie w banie? Albo zadajmy pytanie, ile drapaczy chmur ma jeszcze USA.

Ozzy Osbourne powiedział, kto to jest kur**a Justin Bieber. Ja sie pytam - kto to jest kur**a Osama Bin Laden. Teraz pewnie jakiś Ahmed siedzi odpali Randomize(); i polecimy na nowo.

W ogóle się nie zdziwię, jeśli za niedługo sytuacja na świecie będzie przypominać tę, z COD4 i MW2.

kaczka

• PCT Forum User
« Odpowiedź #10 dnia: Maj 03, 2011, 11:56:31 am »
A ja się pytam kto to jest kur**a ariasz? Widzę, że kolega jest strasznie zazdrosny i ma jakeiśproblemy, że nie urodził się w stanach i nie ma iPhona, bo prawdopodobnie inne cechy mógłby dostrzec jak by umył lustro.

Rooster

• PCH Friends
    • Mój DeviantArt
« Odpowiedź #11 dnia: Maj 03, 2011, 12:32:29 pm »
Popieram kaczkę. Przychodzi takie to to, od razu z mięsem, antysemityzmem... może coś konstruktywnego? Siedzi takie to to "z 4 krotną nadwagą (cokolwiek to jest), napierdziela na IPhonie, ma pryszcze na dupie i myśli", że skoro w stanach jest takich od groma jak on, to sobie może tutaj bluzgać na nacje i wyznania bez żadnych konstruktywnych argumentów. Co to kurna jest w ogóle? Co to za porządki?

Ja osobiście jednak się nie wypowiem na temat, w przeciwieństwie do skomentowanego kolegi, bo ja zdaję sobie sprawę, że wiem za mało żeby cokolwiek mówić.
Powiem tak - ja mam to wszystko w dupie. Żyję na zakichanym dolnym śląsku w 140-osobowej wioseczce i tam robię swoje - żyję z bliskimi i znajomymi i gówno mnie obchodzą jakieś BinLadeny czy Hussajny na drugim końcu świata. Atomówki rozmieszczone po Europie? Nie sądzę.

PS
... I to to przychodzi i myśli że tak ot sobie do Osbourna może się porównywać.
Błogosławiony jest ten, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
« Odpowiedź #12 dnia: Maj 03, 2011, 12:36:39 pm »
ariasz, masz u mnie ostrzeżenie za antysemityzm, więcej pokory jak się ma dwa posty.

ariasz

• PCT Forum User
« Odpowiedź #13 dnia: Maj 03, 2011, 12:40:38 pm »
To jak już suweniry rozdajesz to po prosze za:
antyarabizm
antyamerykanizm
antyrosjanizm
i anty iPhonizm.

mk2

• PCH Legends
    • PCHTeam
« Odpowiedź #14 dnia: Maj 03, 2011, 12:42:53 pm »
Gigabyte GA-990XA-UD3 AM3+ | AMD Phenom II X6 1090T Black Edition | Patriot AMD Black Edition II DDR3 2x4GB | HiS Radeon 6770 1GB
 WD Caviar Green 1TB | Cheftec 550W

#pchteam | #max3d.pl