Pierwszy screen:
To przetłoczenie nadkola jest wg mnie koło drzwi krzywe. Nie wiem jak to dokładnie wygląda i jak ma wyglądać, ale na moje oko to ładne to to nie jest.
Kółko zdecydowanie nie pod Gameart. Kto widział na samą felgę napieprzać taką ilość poly, szczególnie przez MS? Zdecyduj się, czy to felga pod rendering czy pod gameplay. Rozumiem że opona prowizorka, bo ilość poly jest wybitnie nieproporcjonalna.
Nieproporcjonalność ilości poly - zdecydowanie ta klamka jest do odchudzenia, to jest mały szczegół, a ty napieprzyłeś takiej siatki, jakbyś chciał robić nie wiadomo jakie zbliżenia na renderach. Ta klamka jest pod render, jest zbyt dokładna, za dużo poly. Klamka i wnęka nasrane poly - a zamek jak pożal się Boziu. Ta siatka wokół niego to Mongolia, ale ja się nie znam na takich zabiegach. Ale tak czy inaczej - ta klamka praktycznie jest cała do odchudzenia lub zrobienia od nowa, bardziej "niedbale"...
Dół zderzaka też ma za gęsto imo. To samo się tyczy ścianek bocznych wnęki na tablicę. Słupek jak słupek, parę poly na krzyż, pokaż potem jak go złączysz z burtą.
Tak czy inaczej - robisz auto pod rendering. Ja wiem, czasy się zmieniają, teraz lowpoly to jest do 40000p, ale tak czy inaczej - wyjeżdżasz sporo za dużo, a szczególnie na pierdoły, które i tak nie są warte takiego zachodu.