Zapraszamy na oficjalny kanał IRC
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
<Siadly> ty<Siadly> mysle ze moznaby<marf> mh<Siadly> jakiegos jeszcze mega wkreta zrobic<marf> małrycego?<Siadly> ciekawe czy ciec uwierzy ze koles zza granicy ma gg<Siadly> ?<marf> no nie no<marf> chyba juz dosc<marf> Sadza tez mowil<marf> ze juz mu zal tego dzieciaka :d<Siadly> a ty mu przytakujesz<Siadly> bo...<Siadly> whatever <marf> eee<marf> nie<marf> Sadze<marf> dałem jako przyklad :d<Siadly> ;p<marf> damian tez ma dosc<Siadly> ja bym taki ostateczny wkret zrobil<marf> no to rob <Siadly> konczacy cala zabawe<marf> jak juz<marf> i tak niedlugo koniec<Siadly> na IRC<marf> bo miklas juz dzisiaj chcial to konczyc<Siadly> hm<Siadly> drugi klient irc by mi sie przydal<marf> no ale<marf> przeciez mozna<marf> otworzyc 2 <marf> zoba<Siadly> no wiem<Siadly> ale jak sadzisz<Siadly> ogarnie autha?<Siadly> eeeee. gdzie tam xD<marf> hhmmh<marf> nie wiem<marf> ;d<marf> chodzi o @ ?<Siadly> hm<Siadly> co by tu...<marf> hmm<marf> wez<marf> fristajl<marf> :d<marf> lol<marf> nie zna angielskiego<marf> mozesz mu nawrzucac<marf> xd<marf> albo cos<Siadly> trochu bede wrzuty zmienial<Siadly> zeby w translatorze nei wyskakiwalo mu<Siadly> <marf> <Siadly> tlumacz<Siadly> ;asd<marf> ;d<marf> lol<marf> omg<marf> lol<marf> na pm mi pisze <marf> <Pricku> marf pomóż bo ja spazmow dostaje<marf> <marf> no sorki<marf> <marf> nie mam czasu<marf> <marf> pracuję teraz<Siadly> <marf> 5 minets<marf> XD<Siadly> <Pricku> wiesz czemu?<Siadly> <Siadly> no wlasnie nie wiem ;[<Siadly> <Pricku> u mnie jest ciezka sytuacja finansowa pomodliłem sie zeby rodzice cos na rynku sprzedali<Siadly> <Pricku> ale opatrzno¶ć skierowała to na mnie<Siadly> <Siadly> O_o<Siadly> <Pricku> i codziennie sie staram modlic<Siadly> <Pricku> o dobro dla ludzi i zeby dla mnie cos sie udało<marf> o kur**a<marf> jak w jakims filmie<Siadly> ktos nas wkreca<Siadly> ;d<marf> <Siadly> marfu<Siadly> konczymy?<Siadly> bo mam przygotowane wsio<Siadly> zesrał sie bo go skarbowka usa postraszylem<Siadly> ;x<marf> nonon<marf> lepiej<marf> konczyc<marf> eh(...)<Siadly> mam dobry wkret<Siadly> padniecie.<marf> ok<marf> <Siadly> patrz<marf> lol co sie dzieje <Siadly> dobra<Siadly> mowimy ze wkret?<Siadly> bo jescze zawalu dostanie<marf> nonono(...)<marf> ominelo mnie cos?<Siadly> ej<Siadly> on jeszcze nie zaczail<Siadly> napisalem juz mu.<marf> lol<marf> <Siadly> fail. kur**a. fail.<marf> małrycy<marf> hiehi<marf> lol<marf> zakumał<marf> xD<Siadly> ;asd<Siadly> chyba godne zakonczenie<Siadly> mamy pare quotow<Siadly> no i logi <marf> nooo:D(...)<Siadly> tylko logi musze skopiowac<Siadly> a nie wiem jak<Siadly> szybko i latwo<marf> z tego<marf> nordicbots<marf> czy ch** wie jak<marf> no tam sie da latwo<marf> skopiowac<Siadly> luz<Siadly> zrobione
<Siadly> ;asd<Siadly> chyba godne zakonczenie<Siadly> mamy pare quotow<Siadly> no i logi Cheesy<marf> nooo:D