Autor Wątek: [info] Rally Group B - FOTOLISTA  (Przeczytany 2015 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wiktor

• Gość
[info] Rally Group B - FOTOLISTA
« dnia: Wrzesień 09, 2008, 12:39:32 pm »
0000000
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2009, 12:51:56 pm wysłana przez Wiktor »

damusto@

• Moderator
Odp: [info] Rally Group B - FOTOLISTA
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 09, 2008, 13:01:01 pm »
Ja biore RX-7 i Reno 5(dodziubie to uzyczone przez Mr G.)

iso-lator

• PCH Legends
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 09, 2008, 17:27:55 pm »
Mały bład jest, pod napisem Audi Quattro jest zdjęcie modelu S1 E1, natomiast drugie zdjęcie faktycznie pokazuje S1 E2, poza tym Audi (80) Coupe Quattro raczej nie było w grupie B, z tego co wiem to tylko wersja SportQuattro S1 była w grupie B.

Opel Kadett 4x4 GT/E powinien być w dziale Prototypy, ten samochód na dobrą sprawę pozostał tylko w kilku egzemplażach, które można policzyć na palcach u jednej reki.
Asus P5Q P45 | C2Q Q6600 2.4GHz | OCZ Reaper 4GB DDR2 | Asus Radeon HD4870x2 2048MB GDDR5

Wiktor

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 09, 2008, 17:40:05 pm »
Spoko dzieki za uwagi. Lista bedzie zaktualizowana oraz beda dodane nowe fury

mk2

• PCH Legends
    • PCHTeam
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 09, 2008, 18:11:09 pm »
Może zamiast dodawać nowe auta, zacznijcie robić te co są na liście? (albo pokazywać to co juz jest zrobione)
Gigabyte GA-990XA-UD3 AM3+ | AMD Phenom II X6 1090T Black Edition | Patriot AMD Black Edition II DDR3 2x4GB | HiS Radeon 6770 1GB
 WD Caviar Green 1TB | Cheftec 550W

#pchteam | #max3d.pl

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 09, 2008, 18:29:36 pm »
Spokojnie nie uciekna a lista sie przyda - chocby zeby natchnac lub zachecic nienatchnionych szukajacych sobie zajecia albo nabrac pelnej orientacji i wyselekcjonowac najciekawszy material - to nikt nic nie robi na zawal - my to robimy bo lubimy tu sie nie ma co napalac na download szybki zwazywszy na ilosc tego co stanowi budowe modelu jezdnego czas spokojnie mozna pomnozyc x2 nerwowe rozgladanie sie za guzikiem download nic nie wniesie - myslalem ze dyskusje o tym mamy juz za soba...

ze nie wspomne o tym i na tej liscie nie ma za wielu nowosci sa raczej rajdowe odslony wiec kolejna przymiarka do uczesania materialu - a modle wykonany tu bedzie przenoszony tam wiec o co kaman jak to mlodziesz mowi ?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 09, 2008, 18:34:02 pm wysłana przez damusto@ »

mk2

• PCH Legends
    • PCHTeam
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 09, 2008, 18:36:28 pm »
Reklama dźwignia handlu :) Chciałbym widzieć, ze coś się robi. Bo zdjęcia z ładnymi krajobrazami i nową grafiką za duzo mi nie mówią, bo nie mam porównania.

Ale dobra, rób jak uważasz.

Gigabyte GA-990XA-UD3 AM3+ | AMD Phenom II X6 1090T Black Edition | Patriot AMD Black Edition II DDR3 2x4GB | HiS Radeon 6770 1GB
 WD Caviar Green 1TB | Cheftec 550W

#pchteam | #max3d.pl

Marf

• Dłużnik PCH
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 09, 2008, 18:46:29 pm »
Wiktor - to co mk2 wymienia, to są po prostu fakty. Jak dotąd nie widzieliśmy prawie nic, jeżeli chodzi o modelowanie i te sprawy, tylko obrazki z wiki, i screeny z gry z jakimiś tam efektami. Stąd ta "niechęć", a jeżeli pokazalibyście coś, zamiast się oburzać, na pewno wyszło by to Wam na dobre. Poza tym, jeżeli sądzisz, że my tylko do gadania jesteśmy świetni, to radze najpierw zapoznać się z naszą historią, w końcu dzielimy to samo forum, czyż nie?

-----------------

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 09, 2008, 18:58:40 pm »
Chlopaki przeczesanie enginu gry z gory na dol trwa - te jakies tam efekty jak to nazywacie powoduja ze ludzie od np z portugali pytaja jak pomoc rozwijac to dalej - choc mowia ze nie potrafia nic w 3d np - ale i to im nie przeszkadza, modele sa pokazane zreszta akurat modelowania sie nie boimy - jesli macie obawy ze nie damy rade czegos wymodelowac - odsylam do naszj histori i bogatych zasobow Wiewiora, ja mam prosbe ograniczmy sie do konstruktywnej krytyki tego co jest - bo wcale jej nie ma a dyskusje na temat metod dzialania i czasu jakim dysponujemy na wykonanie tego zwyczajnie pominmy a samo to pozwoli nieco przyspieszyc, gdyby tak ci co to sa jak to nazwyacie niechetni zamias gledzic wyszukali mozliwie najwiecej danych technicznych zawartych tam fur no to by bylo cos ale nie ...
... tylko rubcie szybki i nam dawajcie bo nam sie nudzi - naprawde mnie wkurza ta postawa.

Nie zalezy mi na nawrzuczniu modeli w gre to moze kazdy i bylo wiele takich akcji na tym i innych forach...
...mi zalezy na odwzorowaniu wielu rzeczy tu fury roznie jezdza nie tylko szybciej i wolniej a to trwa i tyle.
Koniec dyskusji
Lista wyglada tak i juz nas dopingowac do pracy nie trzeba a juz napewno nie dopinguje nas to co robicie.

Chcecie efektow odsylam na wotek z Volvo P1800 Bzzz dla odmiany nie gledzi tylko pomaga i niegawem jego praca wejdzie w faze koncowa co nie znaczy ze juz za tydzien

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 09, 2008, 19:14:28 pm »
Bzzz nie ma co no kurde mowia ze nie maja porownania a debatuja ostro no przeciez to porazka sama w sobie ...
...jesli chcecie porownania w googlo znajdziecie fure fot z golego gtr 2 oczywiscie nie lepie ich tu bo mysle ze potraficie je sami znalesc to nie trudne - a jak je wlepie to bedzie ojej po co on lepi screeny z golego gtr przeciez to goly gtr...
prawda jest taka ze gdzie polakow 2 tam poglady 3 i doskonale to reprezentujecie.

Te efekty tak sie przypadkiem sklada daja duza roznice i kosztowalo mnie to sporo zarwanych nocy, no ale widac wyraznie ze nie macie pojecia o tym jak to wyglada od podszewki jak nie wiecie o tym nic tonie komentujcie bo to bez sensu.

Ja nie wiem nic o pracy krawca wiec sie mu nie wcinam mowie tylko ze fajny garniak albo ze nie w mym guscie i pozamiatane.
Jak pokaze sie tu liista zmian w tym silniku wiekszosc z was nie dobrnie nawet do jej polowy sorry ale nie wiem co probujecie tu ugrac.

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 09, 2008, 19:38:49 pm »
Renault Alpine zaczynal wczesnie juz w gr 2 przez 3 4 i 5 lapiac sie nawet na le mans - co konkretnie szukasz ?
Z fordem w europie jestem na bakier niestety ale mam koleszke tego mechanika - moge podpytac ale musze byc dokladny

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 09, 2008, 20:20:21 pm »
Model Alpine Renault A310 mial strasznie duzo odslon zakladam ze o niego pytasz na pewno kolo 1976 smigal w gr.5 w le mans z calym przeszklonym przodem pokazywalem ci go kiedys - nie szlo go rozpoznac ;-)

Mnustwo tego typu rajdowych odslon w gr.4 chyba najwiecej nie znalazlem info wskazujacych jednoznacznie na to ze wersja gr.5 ta wyscigowa wbijala sie w rajdy ale moze istnial rownolegly projekt jeszcze poszperam

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 09, 2008, 20:42:48 pm »

OK odwoluje nie tyle gr.5 co hamerykanski odpowiednik z IMSA GTP

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 09, 2008, 20:55:29 pm »
ok powyzej 1977 a tu Monte z 1975

czyli to wyszlo od nas pytanie jest tylko i to trzeba obczaic

jak skalsyfikowane bylo Alpine Renault A310
prowadzone przez J-L Thérier - M Vial i chyba masz odpowiedz, swoja droga to fajna fura robil bym ja nawet gdyby nie wlazila w B grupe na pewno trafi w sekcje wyscigowa

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 09, 2008, 21:11:09 pm »
ok obczaj we Francji upieraja sie ze Gr.5 i fajnie :-]

http://www.dailymotion.com/polowrc/1