Dwie sprawy:
1. Ja jestem zwolennikiem dużych obrazków na dzień dobry (stara szkoła garrysmodowa), zabawa z miniaturkami to według mnie mordęga. To sprawa Damusa jak będzie dawał obrazki, to nie jest chyba problem odpalić stronę i poczekać aż się załaduje, w międzyczasie robiąc coś innego. Dziwne że do mnie się nikt nie czepia jak wklejam duże zdjęcia do R&S albo Wspaniałego widoku. Co jest młoda szlachta, czekam!
2. Nie rozumiem całego zamieszania z tym modem. To jest inicjatywa Damusa, jego sprawa, są ludzie którzy robią dla niego modele i inne użyteczne rzeczy (też postaram się coś wymodelować - rozmawialiśmy zresztą co) i myślę że to rozwiązuje wszystko. Z naszej strony jako PCH udostępniliśmy dla tego modu dział forum bo popieramy takie inicjatywy,
choćby nawet miały się nie udać (czego nikt nie powiedział). Jeżeli kogoś nie iteresuje - nie musi tu zaglądać. Jeżeli ma zastrzeżenia - proszę o konstruktywną krytykę a nie głupie komentarze. Ja rozumiem, że niektórzy lubią sobie pożartować czy powydurniać się w inny sposób, ale posty bez żadnych konstruktywnych i merytorycznych (och, prawie jak polityk piszę) uwag dla mnie są po prostu spamem i zaśmiecają mi forum.
Nie rozumiem po co od razu robić sobie pojazdy. Przypominam o punkcie regulaminu, mówiącym o szacunku dla innych użytkowników. Jestem dla wszystkich bardzo pobłażliwy, zwłaszcza dla ludzi z którymi znam się dłuższy czas czy to z irca czy starej sceny gta (kumoterstwo, nepotyzm, etc.), ale moja cierpliwość też ma swoje granice.
P.S. Damus - błagam, szanuj język polski, ciężko się Ciebie czyta

.