Autor Wątek: Opel Commodore  (Przeczytany 2104 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

damusto@

• Moderator
Opel Commodore
« dnia: Sierpień 27, 2008, 21:49:23 pm »
ok jedziemy najpierw 1 i 2 grupa

Grupa 2

grupa 5

pan-am

« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2008, 07:55:02 am wysłana przez damusto@ »

Miklas

• PCH Legends
Odp: Opel Commodore
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 27, 2008, 22:06:35 pm »

Damusto, prosze cie, dawajże te foty w linkach, bo jak patrze "ostatnie wiadomosci" to lista ma 30 km długości i ładuje się dwie godziny :x.

Taka mała rzecz a cieszy....

hai tharrr!

damian

• PCH Friends
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 27, 2008, 22:08:54 pm »
Raty 0%. Wejdź na IRC i dawaj linki live.

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 27, 2008, 22:20:50 pm »
irc nie uzywam...
zwykle staram sie o miniatury ale jak nie ma to lepie co daja ja mam 1megus i nie ma problemow - niektore servery z obrazkami zwyczajnie sie ociagaja wowczas nie ma wiekszego znaczenia czy czekasz na hurt wiecej czy na detal po ciut krucej a w sumie dluzej bo musisz jeszcze naklikac no nic poki co tyle - mysle ze to wystarczajaca odpowiedz na zapotrzebowanie mi zgloszone ide w kime i powiem wam ze bardzo mi ten opelprzypadl do gustu

G.

• PCHTeam
    • :: MGC Garage ::
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 28, 2008, 20:04:16 pm »
spokój ma być

/ps faktycznie przydalyby sie miniaturki albo linki bo sie stasznie strony na wysokosc rozciagaja i palec od scrollowania boli :P /

Radek

• Dłużnik PCH
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 28, 2008, 20:18:21 pm »
Mysta G - mozna kliknac rolke i sobie powoli przewijac bez krecenia albo klikania, a od klikania na miniaturki tez by rozbolał :D

G.

• PCHTeam
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 29, 2008, 06:44:55 am »
Mr G. - mozna kliknac rolke i sobie powoli przewijac bez krecenia albo klikania, a od klikania na miniaturki tez by rozbolał :D

ale zanim mi sie wszystkie zdjecia zaladują to troche mija nim mi przeskoczy do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości ;)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2008, 09:23:26 am wysłana przez Mr G. »

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 29, 2008, 11:57:10 am »
nie wiem co macie za lacza chlopaki na 1mega trwa to 22-27 s na wszystkich kompach ktore mialem do dyspozycji wiec taka wyrwe w zyciorysie zdolacie przetrwac baz zaburzen emocjonalnych ja mysle PS nie wiem czy wasz IRC bo mul na pewno nie sieka wam transferu na takie o drobniutkie paczusie w tym upatrywal bym problem...

xionc

• PCH Friends
    • Tuningasy
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 29, 2008, 13:29:09 pm »
Ja nie wiem o czym teraz piszesz przyjacielu.

MicMic

• PCT Forum User
    • MicMic's Homepage
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 29, 2008, 13:38:50 pm »
A co ma powiedzieć taki Gienek co ma chyba 256kbps.
różowe słonie ninja w dżambodżetach

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 29, 2008, 13:54:41 pm »
z jego punktu widzenia to i tak wszystko za dlugo trwa mozemy sie z nim tylko laczyc w bolu no i trzymac kciuki ze taniejacy i upowrzechniajacy sie net pozwoli mu mozliwie najszybciej przeskoczyc na szypsze lacze

G.

• PCHTeam
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 29, 2008, 14:30:49 pm »
z jego punktu widzenia to i tak wszystko za dlugo trwa mozemy sie z nim tylko laczyc w bolu no i trzymac kciuki ze taniejacy i upowrzechniajacy sie net pozwoli mu mozliwie najszybciej przeskoczyc na szypsze lacze

juz sie tak nie popisuj ze masz super "internet" i wogole git. sa tacy ktorzy nie maja i na nich trzeba tez brac poprawke. a podejscie ze "jak masz slaby to se kup lepszy" nie podoba mi sie wcale

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 29, 2008, 15:22:07 pm »
nie pisze kup lepszy tylko ze jak masz slaby przegladanie tego materialu po 1 focie z linku czy miniatury wcale nie bedzie szybsze - przeciwnie powrot i ponowene klikanie wydluza caly interes mam 28 lat i doskonale pamientam modemy telefoniczne a te najszybsze wowczas osiagaly 56k i naprawde wiem cos o tym.
Miniatury niby daja prawo ogladac co sie chce a co nie - ale to juz jest przebrany material zreszta to dla ludzi ktozy byc moze chca modelowac te fure i potrzebuja referek a nie galeria pt rzeczy interesujace i zabawne - ktos chce referki tego opla czy innej fury to poczeka 40 min i je ma i tak dluzej z tym wolnym modemem zejdzie mu szukanie tego we wlasnym zakresie zreszta - nie istotne mam wrazenie ze tu chodz o zupelnie inna sprawe - dyskusje zamykam bo to offtop
PS
nie mam super netu mam standard 1mega to pikus dlatego wydaje mi sie ze moge patrzec miara tego co mam w charakterze ogolu a zwolniejszymi jak pisalem lacze sie w bolu, wiec nie wiem o co ci chlopie chodzi
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2008, 15:30:02 pm wysłana przez damusto@ »

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 30, 2008, 13:03:08 pm »
Dwie sprawy:

1. Ja jestem zwolennikiem dużych obrazków na dzień dobry (stara szkoła garrysmodowa), zabawa z miniaturkami to według mnie mordęga. To sprawa Damusa jak będzie dawał obrazki, to nie jest chyba problem odpalić stronę i poczekać aż się załaduje, w międzyczasie robiąc coś innego. Dziwne że do mnie się nikt nie czepia jak wklejam duże zdjęcia do R&S albo Wspaniałego widoku. Co jest młoda szlachta, czekam!

2. Nie rozumiem całego zamieszania z tym modem. To jest inicjatywa Damusa, jego sprawa, są ludzie którzy robią dla niego modele i inne użyteczne rzeczy (też postaram się coś wymodelować - rozmawialiśmy zresztą co) i myślę że to rozwiązuje wszystko. Z naszej strony jako PCH udostępniliśmy dla tego modu dział forum bo popieramy takie inicjatywy, choćby nawet miały się nie udać (czego nikt nie powiedział). Jeżeli kogoś nie iteresuje - nie musi tu zaglądać. Jeżeli ma zastrzeżenia - proszę o konstruktywną krytykę a nie głupie komentarze. Ja rozumiem, że niektórzy lubią sobie pożartować czy powydurniać się w inny sposób, ale posty bez żadnych konstruktywnych i merytorycznych (och, prawie jak polityk piszę) uwag dla mnie są po prostu spamem i zaśmiecają mi forum.
Nie rozumiem po co od razu robić sobie pojazdy. Przypominam o punkcie regulaminu, mówiącym o szacunku dla innych użytkowników. Jestem dla wszystkich bardzo pobłażliwy, zwłaszcza dla ludzi z którymi znam się dłuższy czas czy to z irca czy starej sceny gta (kumoterstwo, nepotyzm, etc.), ale moja cierpliwość też ma swoje granice.

P.S. Damus - błagam, szanuj język polski, ciężko się Ciebie czyta :D.

G.

• PCHTeam
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 30, 2008, 17:55:16 pm »
@dziki -> przez to ze interesuje sie tym tematem, tak mnie irytuje to przewijanie...... /czlowiek z wiekiem tetryczeje :P /

głównie chodzi mi o to ze ktos bedzie zainteresowany robieniem konkretnego modelu to sobie fotki i tak pewnie pozapisuje na dysku, a jesli nie to raczej jest to troche meczace czekac n-ty raz na zaladowanie sie tych samych obrazkow, zeby sie dowiedziec co sie nowego pojawilo w temacie.....

zreszta rupta co kceta
peace :P