Autor Wątek: Filmoteka!  (Przeczytany 9659 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Siadły

• PCHTeam
Odp: Filmoteka!
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 28, 2008, 13:27:27 pm »
FnF4, czyli po prostu FnF :) Trailer:

http://www.v10.pl/Szybcy,i,wsciekli,4,wybuchowy,trailer,18408.html

Co tu powiedziec, seria ta zawsze była bajką, ale mimo wszystko ogladalem wszystkei czesci, niektore nie raz. Szybkie auta, fajne panny, więc będzie się oglądać przyjemnie. Mnie osobiście cieszy powrót starej obsady (a najbardziej Vin'a). Brakuje tylko E. Mendes :)

PS. Tylko co tam kur**a robi ford rs200? FnF: B group rally? ;asd
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2008, 13:29:09 pm wysłana przez Siadły »
www.siadly.com  |

Szutrem po ryju.

Panzerfaust

• PCH Friends
    • Weedtemple
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 28, 2008, 18:58:07 pm »
Scena z kradzieżą cysterny jest bardzo interesująca, ale koncept ciężkich pikapów robiących takie nagłe zwroty to bzdura.

Stachu

• PCHTeam
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpień 28, 2008, 20:19:50 pm »
to juz pewnie wiadomo czemu w najnowczym nfsie z latwoscia bedzie mozna robic te zwroty o 180 ;P

Sadza

• PCH Friends
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpień 28, 2008, 20:35:54 pm »
capowiada sie jak kazdy czyli tak sobie, ale chetnie zobacze bo pewnie będa fajne fury :)..+ ze aktorzy sa Ci sami :)

toB

• PCT Forum User
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpień 28, 2008, 21:22:15 pm »
dobre to ze na hak trafiał idealnie :P
Tob01- Wyjebałem sie z PCH (Radio_Edit) [0:45]
...to działa jak nałóg...
...nie da sie, od tak...
PORTFOLIO

Wichur

• PCHTeam
    • Moja strona z portfolio
« Odpowiedź #20 dnia: Listopad 19, 2008, 11:02:01 am »
Elo elo :)
Znacie jakies filmy gdzie jest b.dobre udzwiekowienie w systemie dolby digital 5.1 ?:)

Ауди 80

Sadza

• PCH Friends
« Odpowiedź #21 dnia: Listopad 27, 2008, 00:30:40 am »
zachęcam do oglądania zapowiedzi filmów na

http://www.apple.com/trailers/

Trailery sa wysokiej jakosci - czesto tez w hd :)

xionc

• PCH Friends
    • Tuningasy
« Odpowiedź #22 dnia: Listopad 27, 2008, 13:39:56 pm »
wyczuwam kryptoreklame co? Moze jakis iphone w avantorze i mac w sygnaturce, tzw dyskretny product placement ;>

Sadza

• PCH Friends
« Odpowiedź #23 dnia: Listopad 27, 2008, 14:43:54 pm »
xionc nie :D..po prostu po co szukac skoro tam sa :)..nie mam nic z apple bo iphone ssie ipod tez jedynie mac dobry ale narazie nie jest potrzebny ;)

Sadza

• PCH Friends
« Odpowiedź #24 dnia: Luty 25, 2009, 12:40:19 pm »

Wiec tak ostatnio obejrzałem pare filmów gorszych i lepszych no i taki moje pare zdan na temat każdego:

Z Archiwum X - Chce Wierzyć

Film niestety słaby, nudny, z 2 razy mi się na nim przyneło niestety, a spiący nie byłem ;) Liczyłem na dobry thriller sci-fi który by tezymał w napięciu a tak nie było, film sie ciągnał nie było zadnych ciekawych zwrotów akcji zadnych tajemnic grozy no po porstu nic szczególnego co by mnie przykuwało do oglądania. Muzyka tez raczej słaba nie dało sie odczuć klimatu jaki powinien miec ten film. Także nie polecam chyba ze ktos chce film do snu ;)

Sex Drive

Świetny, śmieszny i baardzo klimatyczny film, dobrze sie go ogląda i chce sie go ogladać. Muzyka bardzo dobrze dobrana głównie rock i jego odmiany za każdym razem przygrywa fajna nuta, no i odgłos 1969 Pontiac'a GTO <33 Polecam ten film zdecydowanie, dobry do obejrzenia z kumplami przy piwku, czy tez w samotnosci rozmyślając czemu nie urodziłem sie w stanach i nie mam takiego auta ;)

Pogranicze

Jest to dramat pomieszany z filmem akcji, dosyc ciekawy choc nie jest to jakas super mega produkcja. Wciągający choc w paru momentach moze sie wydawac nudny to i tak warto poczekac az sie rozkreci. Aktorzy całkiem fajnie podobierani i bardzo fajna sceneria. Polecam aczkolwiek nie jest to film który każdy musi zobaczyć.

Eagle Eye

Konkretny i zdecydowanie wciągający film. Polecam każdemu kto lubi akcje pomieszaną z thrillerem oraz sci-fi. Swietna obsada aktorska, bardzo dobra muzyka oraz efekty specialne. Jestg to amerykanska super produkcja ale nie jest tak crapowata jak wiekszość. Warto zobaczyć bo zdecydowanei jest tego wart.

Madagascar 2

Chyba nie musze za duzo pisac ;) Swietna kontynuacja pierwszej częsci, jak dla mnie zdecydowanie lepsza, choc niektórzy mólwia ze jest za duzo motywów z babcia. Tak czy inaczej każdy musi go zobaczyc.

Punisher : War zone

Totalny crap. Zero powiązań z poprzednia czesci filmu, Aktor wygląda jak jakis rusek, cos jak Niko tylko grubszy. Fabuła całkiem inna i ogólnie motyw dlaczego sie stał punisherem tez całkowicie inny niz w poprzednim filmie. Dosyć brutalny, wszedzie krew, rozciete głowy, lataja mógi itd. Jak to przystało na mega produkcje rozwala 40 gosci a oni nawet go nie drasneli. Nie polecam nikomu chyba ze ktos ma za duzo wolnego czasu i lubi go marnowac.

tyle odemnie :)

Conrado967

• PCT Forum User
    • GTAPolishMods
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 03, 2009, 21:40:54 pm »

Hubert

• PCH Legends
    • PCHTEAM
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 04, 2009, 07:06:24 am »
Jeez dziecko my tu mówimy o normalnych filmach nie o stuntach itp. Ogranicz nabijanie lub przestań pisać dopóki nie dojrzejesz (polecam to drugie).

Paw3l

• PCT Forum User
« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 04, 2009, 19:13:49 pm »
Ostatnio byłem w kinie na Włatcach Moch i polecam :P

mk2

• PCH Legends
    • PCHTeam
« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 04, 2009, 19:19:16 pm »
Ja nigdy nie polubię tej bajki. Dla mnie ten dowcip jest denny. Bardziej lubię South Park czy Family Guy :D

Z ostatnich filmów jakie widziałem to Walkiria, dobry ale bez szału. Podobał mi się Yes Man, ale musze przyznać ze Jim Carrey juz jest taki oklepany i przewidywalny, ze te jego powtarzające się miny przestały być fajne.

Madagaskar 2 mi się bardzo podobał, również uważam że lepszy od części pierwszej.

Caly czas czekam na The Road i ładną kopię Che.
Gigabyte GA-990XA-UD3 AM3+ | AMD Phenom II X6 1090T Black Edition | Patriot AMD Black Edition II DDR3 2x4GB | HiS Radeon 6770 1GB
 WD Caviar Green 1TB | Cheftec 550W

#pchteam | #max3d.pl

Paw3l

• PCT Forum User
« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 07, 2009, 23:42:22 pm »
Tajne przez poufne (DVD)... kiła jakiej dawno nie widziałem. Szkoda mi czasu jaki spędziłem przed TV w nadziei, że jednak coś się rozkręci.