Ciesze sie ze wreszcie to powiedziales w twoim przypadku jes mi naprawde przykro bo ... mysle ze wiesz dlaczego.
A zly jestem tylko z powodu w jaki sie to odbylo(patrz ostatnie gg), tak dam rade jak wczesniej pisalem zrobic PROCARA i zrobie zrealizuje prezentacje jak planowalismy i moze sie uda...jak sie uda to fajnie jak nie, ide dalej jak zawsze.
Jest kilku chetnych wiec moze uda sie wiecej, taka mam nadzieje, choc pewno sie ugna pod tym ostrzalem, tak mysle wyczuwalem to juz kilka razy, niemniej probowac zawsze warto...
Od tej pory formalnie rzecz biorac moda robie sam w zakresie 3d i z Tymoteuszem patrzac calosciowo - wszyscy ktorzy sie zaangarzowali w modelowanie oczywiscie nadal sa mile widziani ale indywidualnie, nie ma co mowic tu o zespole, zrobicie te modele to spoko wrzucimy do gtr, nie to nie, chodz w sumie zawsze to tak mialo wygladac...
Team 21 z niemiec wyrazil wole wspolpracy odnosnie japonskich samochodow dlatego Radku prozba o kontakt jutro do polodnia albo w czwartek bo mnie nie ma po drodze...
Mk2 w jednym masz absolutna racje ale dobija mnie to, wszystkie polskie projekty koncza jak to okresliles tak samo i cos w tym jest moim zdaniem - taka mentalnosc. A szkoda bo uwazam ze mamy potezny potencjal ale jest za duzo szczekania za malo sie robi.
Co do mojego tempa nie powala wiem...
BMW powstalo wprawdzie dosc sprawnie, no ale musze sie douczyc troche w zakresie mapownia, projekcji i takich tam o pomoc pytalem no ale...
Wiec sie ucze i trenujemy z Tymko uparcie, po moim powrocie znow sie ostro wezme choc zdrowie mi nie dopisuje ale za blisko, juz jestem i takie mam wrazenie ze obaj z Tymko zdecydowanie chcemy to dalej poniesc, uwazam tez ze wystarczy nas 2 na program minimum.
damian nie pisz na przyszlosc najpierw ze nie oczekujesz wszystkich 500 samochodow tylko postepu, a pozniej ze 1 auto na miesiac w pojedynke to malo (tym bardziej ze nie widzialem zebys sam wykonal jakiekolwiek wiec wyglada na to ze malo o tym wiesz) to zwyczajnie zle wyglada w zestawienu z plytkosca muzgu, nawet jesli wiesz ze pisze sie to przez o rozumiesz ?
I nie Wiktor nie konczymy dyskusji bo ja porwe sie z motyka na ksiezyc tym razem bo jest mniejszy i zapytam raz jeszcze, jak widzicie liste zawezona to tych paru japonczykow ? (Wiktor nie planuje uzyc twoich modeli ale jak ktos wrescie odpowie zapytaniem czemu nie ma tam Celiki LB ktora robiles to mzliwe ze sie odezwe) zatem czy ktokolwiek zwrocil uwage na to podkresle kolejny raz zawezenie listy ?
Dodam jeszcze ze jest naprawde przykre ze nawet za darmo tego nie chcecie, glownie odnosze wrazenie ze dlatego iz nie przynosze tego w zebach. Nie chcecie przyjolem nic na sile...