Czy mam Ci to na czole wyryć, żebyś zrozumiał sedno sprawy? Czepiam się o ortografię, bo nie widzę powodu, żeby powielać argumenty Mikkena. Chodzi o to, że porywasz się z motyką na słońce, zawieszasz ludzi etc, a sam nic nie zrobisz. Szukasz pomocy, a jednocześnie ją odtrącasz. Ludzie mają jakieś życie poza internetem i dla większości codzienne sprawy są wyżej w hierarchii niż mod kolesia, którego nikt nigdy na oczy nie widział. Są rzeczy ważne i ważniejsze, a jeżeli Ty masz zamiar wywalać każdego za to, że zajął się szkołą/dziewczyną/chorym chomikiem, to nie dziw się, że masz coraz mniej entuzjastów tego projektu. Poza tym, jak już pisałem poprzednio, ludzie chcą konkretów, a nie wirtualnych samochodów, kórych nikt nie miał zaszczytu widzieć, nie licząc Ciebie. Mikken, ja, czy ktokolwiek, kto nie siedzi z Tobą w tym modzie dochodzi do prostych wniosków. Dużo zaplanował, nic nie pokazał, skończy jak 99% polskich modów do gier, czyli nie skończy. Co do prawa do komentowania, to pokazujesz swoje prace (?) i pomysły, oraz pół wikipedii na forum dyskusyjnym, co siłą rzeczy daje nam prawo do dyskusji na ten temat, a co za tym idzie, do wyrażania naszych opinii.