Autor Wątek: [info] GRYPLAN  (Przeczytany 6189 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mikä

• PCH Friends
Odp: [info] GRYPLAN
« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 06, 2009, 18:03:01 pm »
To my z panem damustem decydujemy czy wystarczy czy nie.
Ciebie do dyskusji nikt nie zapraszał, ani tym bardziej nie prosił o bycie arbitrem w tej sprawie.
A myśle, że damusto jest rozsądny i nie potrzebuje zdziecinniałego adwokata, aby się za nim wstawiał.

Miklas

• PCH Legends
« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 06, 2009, 18:20:49 pm »
Jako jeden z administratorów dbam na tym forum o porządek, chcecie sobie podogryzać, wymieńcie się mejlami, gg, czy czym tam chcecie. Jak nie pasuje to mogę Ci pomoc, bo jak na razie Ty tutaj robisz burdel i wszczynasz bezsensowną, jak ty to nazwałeś, "dyskusję".
hai tharrr!

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 06, 2009, 18:34:02 pm »
dzieki Miklas faktycznie jest pare osob dlatego wieze wciaz ze cos popchniemy i bedzie frajda...

...choc z samego robienia tez jest - ja mam, zreszta widze ze ogolnie cos sie rusza, sa zapowiedzi 2 kolejnych premier - fajnie gdyby za haslem Polish Carmakers Forum stalo cos wiecej niz tylko tego typu gadka...

Wprawdzie szukam wspolpracy z jawnie aktywnymi ludzimi z zagranicy ale to dlatego ze wiem iz z racji czysto geograficznych moga np miec latwiejszy dostep do informacji szczegolnie tych nie do wykopania z netu...
...no i jest mnustwo fenomenalnych pojazdow fajnie bylo by kiedys miec moznosc posmigac kazdym choc to spiewka utopi ale warto probowac tymbardziej ze te autka zwyczajnie odchodza...

do tajemniczego edytora prosba tylko nie "pan" nie jestem jeszcze taki stary (mam nadzieje) zreszta na pana trzeba miec wyglad i pieniadze... ;)  Damus i tyle ewentualnie Damian ...

Mozemy juz to zakonczyc i pogadac o tych japonczykach naprawde staram sie wysadowac wasze preferencje zeby to rozruszac...
Ja bym sobie zarezerwowal Datsuna 240K Gniazdo spokojnie to zdecydowanie inny niz Z o ktorym myslales no ale to tylko tak wspominam bo i tak kiedys chcialem wymodelowac to pudlo...

mk2

• PCH Legends
    • PCHTeam
« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 06, 2009, 19:33:03 pm »
Administracja wie kto skasował ten post i zastanawia się po co.

Ten mod... za duże brzemię sobie bierzesz, ja widziałem potężne mody, entuzjastów, ogromne ekipy i wszystko to się kończyło fiaskiem. Teraz to w ogole wątpię w twoją ekipę. Wszystko liźnięte, nic do przodu, mało konkretów, nie ma komu robić.

A my po prostu nie mam czasu albo swoje projekty na głowie. Najwyżej, że interesuje Ciebie 2009 MB GLK 320CDi.
Gigabyte GA-990XA-UD3 AM3+ | AMD Phenom II X6 1090T Black Edition | Patriot AMD Black Edition II DDR3 2x4GB | HiS Radeon 6770 1GB
 WD Caviar Green 1TB | Cheftec 550W

#pchteam | #max3d.pl

damian

• PCH Friends
« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 06, 2009, 19:36:12 pm »
Tak sobie to czytam i nie wiem czy się śmiać czy płakać. Mikken sypie konstruktywnymi argumentami jak z rękawa, a damusto próbuje pseudo intelektualną gadką odeprzeć ataki. Znałem kiedyś takiego kolesia. Co prawda nie był on carmakerem, ale miał rower z naklejkami San Andreas. Dzisiaj nikt już o nim nie pamięta, bo chociaż na ówczesnej scenie GTA wsławił się genialnym wręcz poczuciem estetyki, to udawanie mądrzejszego niż jest nie wyszło mu na dobre. Damusto, naprawdę słownik ortograficzny nie gryzie, a interpunkcja ułatwia czytelnikowi odbiór Twojej wiadomości. Pisz lepiej mniej złożonymi zdaniami, z mniejszą dozą udawanej inteligencji, a lepiej gramatycznie, wtedy wszyscy będą szczęśliwi. Masz swoją wizję, wierzysz że to skończysz, Twoja sprawa. Baw się z tym dalej, ale nie odstawiaj takiej szopki jak dotychczas. My chcemy konkrety i nie chodzi mi tutaj o listę konkretnych 500 modeli. Chcemy widzieć postępy. Miklas, za krótki w portkach jesteś, żeby tutaj Mikkena pouczać, bo chociaż masz większe uprawnienia od niego, to obaj dobrze wiemy, że możesz mu gówno zrobić. Mikken, Ciebie nie poznaję w tej dyskusji. Jeszcze mu nie pojechałeś jakoś soczyście? Miękniesz :D Nie wiem po co się ogólnie wypowiadam, no ale olać. Rzekłem.

xionc

• PCH Friends
    • Tuningasy
« Odpowiedź #35 dnia: Marzec 06, 2009, 20:04:36 pm »
Najlepiej by było gdyby te podforum było ukryte żeby Mikken nie mógł krecic takich afer.
Czill panowie nie dajcie sie zwariowac.

Mikä

• PCH Friends
« Odpowiedź #36 dnia: Marzec 06, 2009, 20:17:15 pm »
No i żeby w ogóle nie można było sceptycznych komentarzy umieszczać, tylko srać różowymi kwiatkami... Tak by bylo najlepiej;) To na całym forum tak zróbmy i nie będzie "awantur".

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #37 dnia: Marzec 06, 2009, 20:32:59 pm »
No tak to ja pseudo inteligetnie dotam ze dla mnie nie ma znaczenia u cz ó czyta sie tak samo i rozumie sie tak samo i dlatego moj sposob myslenia tego nie ogarnia mam taka ulomnosc - za to niezle dodaje liczby i przetwarzam geometrie niestety ortografia mi nie wychodzi nie udaje wiec ze jest inaczej. Mam przypadlosc ktorej nazwa jest zbyt inteligetna zebym mogl ja tu przytoczyc wiec sam rozumiesz ze nie moge sie usprawiedliwic, przykro mi.

Czyta sie generalnie z lewej do prawej zawsze tak samo jak sie to robi ze skupieniem to lowi sie mysli i bez przecinkow choc masz racje w tej sprawie - przyznaje to moj blad i niedowlad

co do merytoryki to widze wyraznie ze nie koniecznie jestes na biezaco, to tez wyciagasz jako sedno ortografie gratuluje.
Ale ok i do tego przywyklem, chcecie postepow ciesze sie, ale nie pamientam byscie wspomogli jakas referka czy wiedza, to tez nie wiem co was uprawnia do tegotypu krytyki...
... gdzie ona jest kiedy daje cos w wipie i pisze kolejnego 12 posta bez odpowiedzi.

Wyskoczy taki jak zerwany pies lancuchowy ujada i gryzie a ty to Damian popierasz ...
...tak sie sklada ze jest pewien postep na watku w ktorym pisze sam do siebie tacy jestescie pomocni.

Nie wiem kto tu jest dluzszy dluzej i moze wiecej nie interesuja mnie takie gierki - kiepsko ze sa

Generalnie przytlacza tu pewna bezwladnosc i totalna biernosc po za bardzo nielicznymi przypadkami tylko gapie czakajacy na download - malo tego temperujacy tych nie licznych co chca cos podzialac - gratuluje.

mk2

• PCH Legends
    • PCHTeam
« Odpowiedź #38 dnia: Marzec 06, 2009, 20:40:25 pm »
ale nie pamientam byscie wspomogli jakas referka czy wiedza, to tez nie wiem co was uprawnia do tegotypu krytyki...

Dzięki.
Gigabyte GA-990XA-UD3 AM3+ | AMD Phenom II X6 1090T Black Edition | Patriot AMD Black Edition II DDR3 2x4GB | HiS Radeon 6770 1GB
 WD Caviar Green 1TB | Cheftec 550W

#pchteam | #max3d.pl

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #39 dnia: Marzec 06, 2009, 20:49:01 pm »
...
Generalnie przytlacza tu pewna bezwladnosc i totalna biernosc po za bardzo nielicznymi przypadkami tylko gapie czakajacy na download - malo tego temperujacy tych nie licznych co chca cos podzialac - gratuluje.

tamto bylo at persona...

damian

• PCH Friends
« Odpowiedź #40 dnia: Marzec 06, 2009, 21:14:18 pm »
Czy mam Ci to na czole wyryć, żebyś zrozumiał sedno sprawy? Czepiam się o ortografię, bo nie widzę powodu, żeby powielać argumenty Mikkena. Chodzi o to, że porywasz się z motyką na słońce, zawieszasz ludzi etc, a sam nic nie zrobisz. Szukasz pomocy, a jednocześnie ją odtrącasz. Ludzie mają jakieś życie poza internetem i dla większości codzienne sprawy są wyżej w hierarchii niż mod kolesia, którego nikt nigdy na oczy nie widział. Są rzeczy ważne i ważniejsze, a jeżeli Ty masz zamiar wywalać każdego za to, że zajął się szkołą/dziewczyną/chorym chomikiem, to nie dziw się, że masz coraz mniej entuzjastów tego projektu. Poza tym, jak już pisałem poprzednio, ludzie chcą konkretów, a nie wirtualnych samochodów, kórych nikt nie miał zaszczytu widzieć, nie licząc Ciebie. Mikken, ja, czy ktokolwiek, kto nie siedzi z Tobą w tym modzie dochodzi do prostych wniosków. Dużo zaplanował, nic nie pokazał, skończy jak 99% polskich modów do gier, czyli nie skończy. Co do prawa do komentowania, to pokazujesz swoje prace (?) i pomysły, oraz pół wikipedii na forum dyskusyjnym, co siłą rzeczy daje nam prawo do dyskusji na ten temat, a co za tym idzie, do wyrażania naszych opinii.

damusto@

• Moderator
« Odpowiedź #41 dnia: Marzec 06, 2009, 21:41:11 pm »
nie bylo tu polowy komentarza do wklejonej listy nie pamientam zebys wypowiadal sie w tej kwestii, nie jest tez prawda ze nic nie pokazuje, zwyczajnie krytykujesz cos z czym sie nie zapoznales no sorry ale w takim wypadku nie ma sensu dalej gadac...
Wybacz jestes jak ten pies szczekaja psy na wsi to i ty tylko brzmi to madrzej i tyle...

Obczaj wipa zanim cos powiesz na temat tego czy cos tam sie dzieje czy nie, jesli prosze tam o pomoc to to nie o to bys za mnie zrobil model ktory wlasnie koncze ...
..dobra koniec wlasnie udowodniles plytkosc swoich wypowiedzi zeby bylo zabawne w 2 post przet ta impreza jest tam bezposredni link co za ludzie.

damian

• PCH Friends
« Odpowiedź #42 dnia: Marzec 06, 2009, 22:15:18 pm »
Ty za to udowodniłeś płytkość swojego mózgu. Porównaj to co jest zrobione, to co pokazałeś, z tym co sobie założyłes. Kropla w morzu? I to nie odzwierciedla wystarczająco tego co mogliśmy zobaczyć. O jakich WIPach mówisz? Niecałe 10 samochodów z listy, która zajmuje kilka wysokości ekranu w rozdzielczości 1680x1050? Od maja 2008? Niecały jeden samochód na miesiąc? Skoro nie dociera po ludzku, to powiem inaczej. Skończ już pier****ić człowieku i skonfrontuj się  z rzeczywistością. Gdybyś wierzył w to co piszesz, to zamiast twierdzić, że Mikken wyzywa się na bliskich, a ja szczekam jak inne psy, pokazałbyś namacalnie, że się mylimy. Ale nie, bo po co? Lepiej sobie napisać kolejnego posta, próbować komuś pojechać i żyć dalej w swoim przekonaniu, że wszyscy są źli, a ja jestem zajebisty. Chciałbym się mylić. Naprawdę, chciałbym, żebyś skończył ten mod, ale z takim podejściem, nie wróżę Ci wielkich szans. Tyle w temacie.

Mikä

• PCH Friends
« Odpowiedź #43 dnia: Marzec 06, 2009, 22:23:12 pm »
A żeby było śmieszniej, to świnię podłożył Ci sam Wiktor, który czarno na białym napisał, że żaden tor nie jest na dobre nawet zaczęty(!). Na dobrą sprawę sami to wiedzieliśmy, a kolega, którego zawiesiłeś to ugruntował swoją wypowiedzią.

Wiktor

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Marzec 06, 2009, 22:44:26 pm »
Dobra Panowie... Konczymy dyskusje. Jest jak jest. Fakt, moze dla innych ten MOD to naprawde jakis cel, cos w co wierza i daj Boze zeby zrealizowali ten projekt. Tego jest za duzo, ludz jest za malo, a nawet jesli by sie uzbierala pokazna grupa to nie wiem czy zaangazowanie byloby na najwyzszym poziomie - jak juz ktos ujal to wczesniej sa inne zajecia, ktore sa priorytentem. Damus, nie badz zly na mnie, na chlopakow. Po prostu jezeli czujesz, ze dasz rade to rob co masz robic, 3mam kciuki!