(to na usunieta przez kogos powyzsza wiadomosc szachisty)
prosze bardzo odzyskany z subskrypcji mailowej cytuje
"Wszyscy już kładą lachę na tego moda - już nie tylko stali użytkownicy forum, ale też najbliżsi współpracownicy;) Nic dziwnego - awykonalną listą aut i wikipedią w tematach na forum na nikim wrażenia się nie zrobi. Do tego dochodzi frontman całego projektu, damusto, z megalomanią i wrodzoną skłonnością do wysługiwania się kolegami, których "zawiesza w pracach", nie zdając sobie sprawy jak zarówno nam, trzeźwo myślącym userom forum, wisi i powiewa.
Także dobrze Ci radze damusto, spasuj z tematem, bo supermenem to Ty bedziesz jak Ci tata autko na baterie kupi.
Szachy?"
koniec cytatu
aha no wolno ci tak uwazac nie mam nic przeciwko...
Ja nie wysluguje sie nikim szukam tylko podobnych fanatykow bo wiem ze sam nie dam rady tego zrobic - i co w tym z supermena ?
Zasady sa jasne i wypisane od dawna nic nie ukrywam trafiaja tu ochotnicy...
... skoro kladziesz lache to co tu robisz z ta swoja wylewnia, zaczynam cie jednak rozumiec poczatkowo myslalem ze twoje problemy wynikaja z frustracj o podlozu sexualnym, ale chyba sie mylilem obecnie zakladam ze chodzi o cos innego ale nie o tym tu mowa ...
... jesli komus wpisuje ze jest zawieszony to nie zeby sie przejol i mial zawal tylko zeby inni ktorzy czasem czakaja na material od niego wiedzieli co sie dzieje, zwykle zawieszenie wynika z niedotrzymania swoich slow lub zerwania kontaktu to tyle.
No i coz moze zamias gledzic o szachach ty zaczniesz szukac nam referek a wowczas ci co chca i potrafia modelowac kozystajac z tego co podrzucisz zaczna spokojnie modelowac ale w to nie wierze bo to wymaga wysilku i wiedzy a ty moj drogi wpisujesz sie w inny kanon...
Jesli wszyscy jak mowisz leja na to to co robi ponad 1000 odwiedzin na stosunkowo swiezym wipie...
ponadto spasowalem juz dawno - deklarujac ze powstanie tylko formula PROCAR, co nie zmienia faktu ze szukam chetnych dalej, bo podoba mi sie idea wspolpracy w zespole.
z laski swojej nie marnuj wiec naszego czasu i jak mowisz tak zrob poloz laske na ten dzial i graj w szachy z innymi w pozostalych subforach.
Wiktor swoja droga co zlego widzisz w pozyskaniu gotowego w 100% samochodu, Gniazdo chcial robic Datsuna (poprosilem by dokonczyl 930 adaptujac na 934) Miklas zas Toyote Trueno pomyslalem wiec ze moze to zjednoczy wieksze sily, choc nadal podtrzymuje ze na miare swoich mozliwosci pomoge opracowac kazdy sensowny model i to nie tylko z full listy, wolalbym jednak nie tylko porzucone modele ale taki gdzie wspolnie mozna podzialac...
Zamykam te kwestie bo nie jest to rzeczowa dyskusja nawet jakies wspolnej strategii nie da sie omowic szkoda bo to mogliscie ukierunkowywac tego moda.
Ja swoje robie...