Ankieta zrobiona. Dzięki wszystkim za udział. Szkoda tylko, ze w ankiecie biorą udział tylko dwa bardzo dobre modele. Zagłosowałem na Bzzzzzzzzzzzzzzz. Tob równie swietny model, ale to świecące drewno popsuło efekt. Modelowanie bez zastrzeżeń. Szkoda ze VBL nie skończyłeś, ale spluwa

Swietne materiały robisz. Czlaper też ciekawy model, dużo detali. Fajnie, że chociaż spróbowaliście.
Teraz tak, popularność bitew spadła. Ja nie oczekuję tu 20 prac w każdej bitwie i wiem, że każdy ma życie prywatne, inne projekty. Wiadomo też, ze wszystko się nudzi. Szkoda tylko (bez nazwisk) ze niektórzy stwierdzili 'po co brać udział, skoro i tak przegram'. No zabawa to zabawa. Ekipa z irca wie, że zawsze po zakończeniu bitwy, od razu chcecie następna, więc dajmy sobie na wstrzymanie troche, następna bitwa startuje w Poniedziałek rano, będzie trwała 3 dni. Daję Wam przerwę, odpocznijcie w weekend, zróbcie co macie zrobić i od nowego tygodnia jedziem

Będzie to bitwa finałowa - mam nadzieję , że pierwszej serii. Ja będę brał udział.
Temat postaram się wybrać dość łatwy i jednocześnie ciekawy, możecie mi proponować na ircu lub gg.
Jak przeczytaliście, to możecie zacząć głosować