W grze nie wszystko bedzie mozliwe a na pewno nie wszystko latwo sie da uzyskac, niestety nie ma tam takiej latwosci manewrowania jak w PS ale...
...ale jesli do kazdego z tych scrennow dopiszesz jakie robiles manewry lub jakos wyczytasz np z histogramow czy tego typu rzeczy jak sie zmienily wartosci RGB to bedzie mozna powalczyc i to skutecznie...
od razu jednak dodam ze nie ze wszystkim tu moje oko sie tu godzi calosciowo, ale pare rzeczy tu na pewno jest warte uwagi przy czym jak dla mnie nie zawsze w zakresie oswietlenia i klimatu toru - czasem sa to raczej parametry materialow wozow tak czy inaczej ciesze sie ze ktos wreszcie powaznie podejmuje temat.
Moje metody dzialania sa bardzo proste dobieram z fot konkretnego toru kolory swiatla slonecznego i niebosklonu jesli jest to i mgly nastepnie skaluje jej zakres na nowych jej parametrach ktore dodalem.
Wiec pierwsza rzecz chcialbym zebysmy oprucz wyszukania fajnych fot klimatycznych, poszperali za takowymi fotami konkretnych torow i bedziemy je mogli indywidualnie odwzorowywac.
Kolejna sprawa musze wiedziec dokladnie jakie ze screenami byly dokonywane manewri s psrobuje namowic DX zeby takie poczynil