Dzień dobry wieczór!
Ja i Panzerfaust (lub, jak niektórzy mylnie uważają, Jakub Adamek), a właściwie Kuba i ja (czyli wujek Przemek z Ostrowca) mamy zaszczyt zaprezentować ten oto wątek, czyli topic.
Wiemy, że pewna liczba użytkowników forum ma zdolności plastyczne i artystyczne. Co nie przeszkadza nam olać to i zachęcić do zabawy WSZYSTKICH, nawet tych, którym słoń nadepnął na... (kur... cze, na co może słoń nadepnąć, żeby ktoś nie umiał rysować?)... no dobra, penisa (i to solnego, jeśli nadążacie za moim wątkiem). DO CZEGO?
DO RYSOWANIA!
ODRĘCZNEGO!
Ołówkiem, węglem, długopisem, kredą, gwoździem (byle nie po samochodzie, bo zaproszę delikwenta do Ostrowca i powiem że jest z Kielc).
No i zachęcamy do umieszczania skanów/zdjęć swoich dzieł w tym oto topicu.
Na zachętę dzieła wybazgrane przez wyżej i niżej podPiSanych, w niepełni władz umysłowych i na pewno w pełni niepsychicznych:
Praca Panzerfausta "Jakuba Adamka" Enjoia, nosząca tytuł
Korelacje 1
Oraz praca Macieja "Przemysława" Saracena pod tytułem
Pejzaż Zielonogórski z cyklu "Święta polskie"

Zachęcam do częstego pisania w tym wątku i wrzucania czegokolwiek. Bazgrołów z zeszytów, uczynionych podczas nudnych minut spędzanych na lekcji/wykładzie/zakładzie poprawczym etc.
Póki co niezmordowani twórcy udają się na spoczynek (tzn. Panzer na razie ćwiczy rapowanie o kureskim życiu głosem naćpanego drechola, ale jest to czynność która wspomaga moce twórcze).
Niech Szmoc będzie z Wami.
Aha, pisać w tym wątku, bo przyjdzie Marcin Xorpse i wszystkim Wam puści Sunn O))) i staniecie się tak samo zdrowi jak my.
Nie bądź czerstwy, rysuj!
NISEP!