o moich zaintersowaniach to już wszyscy chyba wiedzą
ale dobra:
grafika 3d i 2d
carmaking
architektura (troszeczkę)
car design
muzyka (metal oczywiście)
+ przebieranie się za kobietę... 
dokładnie xD ale może to ując inaczej - robienie beki xD
Moar leik transwestytyzm, HUHUHUHUHUHUH.
Sporty:
- Deskololka (chociaz to bardziej jak mialem ze 16-17 lat, teraz zbytnio mi sie nie chce, chociaz teraz z biletami miesiecznymi do Leszna moze bede wiosna jezdzil do skateparku niedaleko stacjii PKP)
- Bieganie (na poczatku myslalem "po co mi to", ale gdy teraz porownuje poczatki, gdy po przebiegnieciu 500 m mialem taka zadyszke ze przez 10 minut nie moglem zlapac wdechu, a teraz przebiegajac 2-3 razy tyle mam tylko niewielka, widze ze jest roznica :O GOD BLESS OUR PAN OD WUEFU (on mi tak wpoil bieganie, na cos moze sie przydac xD)
- Jezdzenie na rowerze (chociaz z niewiadomych przyczyn to troche mniej niz bieganie - zwlaszcza teraz, jesienia i zima. Ale latem w goracy pogodny dzien fajnie jest sobie pojezdzic)
- Narty biegowki (Taaak! Ale w tym roku bede musial sobie kupic nowe narty i buty narciarskie, bo poprzednie sztuki pamietaja jeszcze czasy Ziemowita i wkrotce same z siebie rozpadna sie w proch z siemiradzkim trzaskiem)
Inne szity:
- Grafika
- Fotografia
- Design
- Architektura
- Mózyka (rórzna)
- Wychodzenie z kolegami tó i tam (i jeżdzenie samochodami roznych marek bez celu po miescie i okolicach :O)
- Pisanie roznych pier****, ktorych prawie nikt nie chce czytac. zD
- Czytanie slownikow. :OO
Bojo wim? Chyba wszystko. :OO
(lol Stachu i metal :lol:)