Pedo Bear poleca Simple Machines. Kiedys przebywalem na pewnym forum ktore korzystalo z tego skryptu i moge powiedziec ze jest w 500% lepszy od phpbb, ogolnie dlatego ze phpbb jest bardzo popularne i na nim ludzie skupiaja swoja uwage piszac rozne exploity ktore maja innym uprzykrzyc zycie. Ogolnie wg mnie SM jest duzo bardziej przejrzyste i wygodniejsze w uzyciu niz phpbb. Pewnie zaraz posypia sie wypowiedzi ze po co nam to, skoro jest dobrze phpbb. Nie wiem, moze jest dobrze ale czy chcecie czekac az ktos sie polasi na to forum i wyprobuje swoje haxskillz wlasnie tutaj? zobaczcie ilu userow sie ostatnio rejestruje i nic nie pisze, do tego podaje dziwne lokalizacje. Jakies ameryki, afryki etc.
Wiec ogolnie to jestem zmeczony i sam nie wiem co pisze, ale moze jutro albo kiedystam, razem z panzerem mozemy sprobowac zalozyc takie forum na innym serwerze, i byscie zobaczyli jak to wszystko wyglada. Adminom by sie pokazalo panel administracyjny itd., userzy by se popisali i stwierdzili ze SM jest lepsze od phpbb. No i teraz ide cos zezrec i do wyra bo pier****e od rzeczy. Ale ta zamiana naprawde moze wyjsc na dobre! Co szkodzi sprobowac? :)
No i jeszcze dodam ze emotki w SM sa duzo zajebistsze od tych z phpbb xD I tak jak kaucz mowi, smc kiedys korzystalo z Simple Machines!