Autor Wątek: [_\|/_] Stoned PappKarton  (Przeczytany 15589 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
[_\|/_] Stoned PappKarton
« dnia: Kwiecień 09, 2006, 01:27:34 am »
Inicjatywa (c) by Pzf elo.

Ten temat to bedzie nic innego jak official pch weed smokaz topic, cos jak bluntcave na gtaforums.

W temacie tym osoby zainteresowane moga opisywac swoje doswiadczenia, eksperymenty itp. z pochodnymi cannabis sativa.

wszelkie ciekawostki na temat mile widziane.

weed 4 life.

Panzerfaust

• PCH Friends
    • Weedtemple
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 09, 2006, 01:36:56 am »
woooaaaahhh, yeeeaaaahhh.

no wiec tak sie zlozylo, ze dzisiaj mielismy z kolegami male weed party. no wiec zatrzymalismy sie gdzies na drodze polnej i spalilismy po lufce na dwoch (wlasciwie do lufka i troche) - bylo nas 4 - palilem ja i kierowca, bo tamci byli juz spaleni (kierowca wlasciwie tez xD). no i po kilku(nastu) machach ruszylismy dalej.

woah, najlepsze bylo to uczucie, jak kumpel prowadzil tego Citroena Xsare Picasso nalezaca do jego ojca - ale jak to prowadzil! niczym The Stig - te koleczka, z ktorych wydawalo nam sie, ze nigdy nie wyjedzie, na placu targowym... ten profesjonalny jezyk mechanikow czy innych technikow mowiony niesamowicie spokojnym (mozna wrecz powiedziec, 'spalonym') glosem... wszystko dzialo sie tak wolno. nawet mimo staran nie moglem odwrocic szybko glowy. mialem ochote jezdzic w takim koleczku bez konca.

no, ale oczywiscie na fazie trzeba bylo cos wkrecac - powiedzielismy kierowcy, ze sledzi nas policja. jakies Renault za nami jechalo, wiec on lekko przyspieszyl i krzyczy "kur**A W PRAWO!!!1" Renault robi to samo. chyba z 3 koleczka wokol rynku zrobilismy zanim sie zorientowalsmy ze juz znikl. :s

na koncu tamtych 2 odwiezlismy - ja i kierowca poszlismy do domu mojego. siedzimy chwile i on mowi.
-Zrob mi kanapke.
-Z czym chcesz?
-Z serem.

no to robie mu z serem, przynosze. ale ser wyglada dziwnie. koles patrzy i mowi:
-Cos ty zrobil z tym serem?
-Nic?
-To czemu sie smiejesz?
-Bo nie moglem wyjac z paczki i wyrywalem po kawalku.

xD!

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 09, 2006, 01:40:55 am »
hehe, tak to bywa :D

ja w stoned stanie prowadze jak automat :D

w najblizszym czasie spodziewam sie jakiegos palenia, wiec rowniez mam zamiar zamiescic jakas ciekawa relacje :>

poki co schemat przekozak fajki wodnej ze sloika. robilismy takie z kumplem w piwnicy.

Jedic

• PCH Friends
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 09, 2006, 08:03:23 am »
wiem ze nie powinienem sie tu wypowiadac... ale ja posłuchalem bodka, a on mi prawde o 'zielsku' powiedzial ^^ (czyt. szkoda zdrowia chyba troche)
Kurgan: You can't defeat me, Ramirez! I am the strongest!
Ramirez: My cut has improved your voice!

Hubert

• PCH Legends
    • PCHTEAM
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 09, 2006, 08:40:04 am »
Ja nie palę, temat zostawiam i oficjalnie ostrzegam. Jak jakieś 12latki będą nawijać w stylu "O ale sie wczoraj zjarałem w trupa joint 30g elo palsqna, kto nie pali ten lama" to mogą sie kasacje postów i warny posypać. Jak coś piszecie to tak jak w nazwie tematu, historie i doświadczenia (ciekawe ofkoz).

Wybaczcie takie "oficjalne" gadki w luźnym z założenia temacie.

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 09, 2006, 11:53:23 am »
Jumper, czytasz w moich myslach. Chcialem ta zasade wlasnie stosowac.

A teraz wracamy juz do tematu i czekamy na jakies w miare aktualne wypowiedzi (starych nie chce mi sie zamieszczac, co to da: "a kiedys to ja sie tak spalilem ze...").

EDIT: juz musialem zrobic czyszczenie.

Wizard

• PCH Legends
    • http://www.pchteam.com
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 09, 2006, 13:08:51 pm »
<wstaje> Jestem wiz, mam 17lat, od 3 lat nie bakam, dziekuje. <siada>
sce power

xionc

• PCH Friends
    • Tuningasy
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 09, 2006, 14:00:41 pm »
Cze, jestem xionc a to moj sprzet:

Pax21

• PCT Forum User
    • http://gtareview.com
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 09, 2006, 14:35:06 pm »
Cześc jestem pax xD
W sumie juz od grubo pół roku nie mialem nic wy pysku dlatego, że pewnego pięknego dnia siedzelismy w czterech w moim zacnym zielonym Fiacie 125p i upalilismy się przy zamkniętych szybach wszyscy wytrzymali oprócz mnie ja zdołałem otworzyc tylko drzwi zrzygać się i paśc na beton niestety od tamtej pory mam wstret do zioło-zapachu, ale w czasach świetności mojej zioło-miłości w okresie późnej zimy 2005 moje okno wygladało tak 8)
img]http://i25.photobucket.com/albums/c90/pax1986/sig.jpg[/img]

Fuzzy

• PCT Forum User
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 09, 2006, 15:43:13 pm »
ja myślałem nawet o takiej bardziej pro' hodowli, bo tego typu samosieja, to raczej nie zaskoczy czymś miłym.

na codzien jaram z lufy xylocob, (czyt. grzyb) o kształcie grzybka halucynka, po rozkręceniu świetna lufka się z niego robi. Pokazałbym fote, ale zapomniałem wziąć lufki z żarnowskiej, gdzie byłem przez weekend. w tygodni pojade na święta to zaktualizuje temat.

Następna sprawa, posiadam sporo fot domowych patentów do jarania, ale jestem zbyt leniwy żeby je wszystkie pokazać. Ustawie jakąs stronke, może nawet layout zrobie pod nią i tam umieszcze wszystko na raz. Dodam że do kolekcji zdjęć wczoraj doszłą żarówka ;]

Kola

• PCT Forum User
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 09, 2006, 15:43:40 pm »
łoah, ja nie jarcalem od sylwestra, ale niedlugo trza nadrobic straty :D

pamietam jak kiedys zjaralismy sie z kumplami na dworze juz trochu zimno bylo, to mnie taka fajna fazka chwyciła, ze jak moj kumpel cos gadal, to ja to slyszalem jako cos takiego : "bualegaldfjdje jfgo dsjf osoif jkdfef ?"
I po chwili cisza.... i wszyscy w brecht, taka padaczka smiechu mnie wziela ze nie moglem oddychac :D

Heh, ale chcialbym poczuc to jeszcze raz...

A moje bonio zagineło po sylwestrze, w kazdym razi z Kubusia było i taki dobry smaczek byl :)
........................................

Panzerfaust

• PCH Friends
    • Weedtemple
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 09, 2006, 16:33:22 pm »
Cytat: "Fuzzy"
Następna sprawa, posiadam sporo fot domowych patentów do jarania, ale jestem zbyt leniwy żeby je wszystkie pokazać. Ustawie jakąs stronke, może nawet layout zrobie pod nią i tam umieszcze wszystko na raz. Dodam że do kolekcji zdjęć wczoraj doszłą żarówka ;]

pokazywales nawet jakis swoj wynalazek na IRCu.

dla mnie to wygladalo troche jak maszyna do popcornu, lolz.

Fuzzy

• PCT Forum User
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 09, 2006, 16:43:25 pm »
Cytat: "enjoi"
Cytat: "Fuzzy"

pokazywales nawet jakis swoj wynalazek na IRCu.

dla mnie to wygladalo troche jak maszyna do popcornu, lolz.

lawl, a czy ja mówiłem że są to przemyślane konstrukcje?? ^^ pełna spontaniczność

Bzzz

• PCT Forum User
    • bzzz stuff
« Odpowiedź #13 dnia: Kwiecień 09, 2006, 16:43:36 pm »
w piątek byłem w teatrze na ''Pamiętniku Narkomanki''
troche za bardzo dosłowne... takie... widać było ze to specjalnie zrobione było aby mlodych (nas) odciagnać od narkotyków, a nie dla sztuki.

próbowaliście kiedys modelować na fazie? i jeśli tak to co wam wyszło? :D

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
« Odpowiedź #14 dnia: Kwiecień 09, 2006, 17:30:35 pm »
polowa tego:

nie chce mi sie konczyc tego modelu z powodu strasznego skomplikowania ukladu obiektow, nie moge dojsc jak ja na to wpadlem :D