Autor Wątek: Wasze cegły  (Przeczytany 91692 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
Odp: Wasze cegły
« Odpowiedź #1215 dnia: Marzec 29, 2011, 22:51:05 pm »
A ja czekam na oficjalnego andka 2.3 :)

EDIT: Nie chciało mi się czekać i zflashowałem sobie soft, fajny.
« Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2011, 11:08:27 am wysłana przez Lord Kita K'Ul »

xionc

• PCH Friends
    • Tuningasy
« Odpowiedź #1216 dnia: Maj 09, 2011, 19:57:26 pm »
Dziendobrywieczór, kończyła mi sie umowa ostatnio i pani z orżnąć zaproponowała mi pare gówienek na przedłużenie umowy, wybrałem raczej najmniejsze czyli najlepsze z nich czyli nokie c5, aka. Nokie CEP.
Mam go już ze dwa tygodnie i musze stwierdzić z żalem że nokia ssie pałe po całości! Szczerze obawiam sie czy ten telefon wytrzyma nawet jeden upadek na podłoże płaskie, dwóch lat chyba nie przetrwa.
Wykonanie fatalne, tandetne, plastiki jakieś z recyklingu chyba. Spasowanie tak samo, nawet ta metalowa ramka jakaś plastikowata, przyciski taniutkie. Wyswietlacz troche lepszy niż w e51 no i aparat 3,2 mp z lampą, nawet dają rade. Bateria też dobra, trzyma jakieś niewiele ponad 8 dni. Co jeszcze na plus... Bardzo szybki symbian jak na ten system i nie wiesza sie. W skrócie: jakościowo i designersko gorszy niż e51 i nie ma wajfaj - duży minus. Na plus: lekki jest(nie do końca plus bo nie czuć go w kieszeni), aparat i soft i radio(akurat będe go uzywał, le dobra) i nic więcej. Bateria jeszcze porządnie nie przetestowana. No i ccc: cena czyni cuda, 1peelen za aparat i przez dwa miechy za abonament też 1zł.
W każdym razie kur**a nie polecam, Nokia schodzi na dziady i mam nadzieje że wróca do epoki gumiaków! Już dawno sie tak nie naciałem a komóre używam 11 rok, co dziwne opinie na telepolisie były raczej pozytywne. Banda skorumpowanych słoni i pracowników orangutana. Na koniec tego troche przydługawego i nieskładnego posta fotka mojego CEPA:

I AM BECOME DEATH

• POLISZ KARFAKERS
    • przemek.pro
« Odpowiedź #1217 dnia: Maj 09, 2011, 20:36:32 pm »
Do młócenia pszenicy.

Anonymous

• PCT Forum User
« Odpowiedź #1218 dnia: Maj 10, 2011, 06:36:23 am »
Dlatego ja biorę Nokie wyłącznie serii E. . . :D One trzymają jakiś poziom.

Btw: Nokia podpisała umowę na systemy Windows Mobile, ciekawe, jak to się skończy.

Rooster

• PCH Friends
    • Mój DeviantArt
« Odpowiedź #1219 dnia: Maj 10, 2011, 22:09:22 pm »
Ja najchętniej bym wyciepał tą 3750 moją i wrócił do starego zajebistego K750.
Błogosławiony jest ten, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.