tak. nadeszla wiekopomna chwila. oto na forum PCHTeam pojawil sie trzeci czlowiek, ktory osiagnal magiczna bariere 1000 postow. jestem 12 czlowiekiem, ktory zarejestrowal sie na tym forum, a ludzi takich jak Alexander, Szaman (aka Ziuziu) czy koszcz pamietam jeszcze z poprzednika forum PCHTeam - mianowicie forum GTACity. przez ten czas wydarzylo sie MNOSTWO rzeczy, nie tylko na forum, ale tez w moim zyciu i zyciu innych ludzi.
widzialem powstanie i upadek mocarstw. widzialem wojny. widzialem pokoj i radosc. widzialem cierpienie i upokorzenie. widzialem oszustwa i bany. widzialem pierwsze auta do poszczegolnych czesci gier. widzialem powstanie sekcji Motoryzacja. widzialem przypiecie mojego tematu, widzialem wyniesienie mnie na moderatora. i wiele innych rzeczy, ale nie bede wam przynudzal.
teraz to juz jest dosc duze forum i wciaz sie rozwija. a teraz chcialbym podziekowac ludziom, ktorym znam i byc moze dzieki ktorym nie obchodzil bym dzisiaj tego malego 'swieta', hehe. xD
JEDIC (KULFON! NADAL CIE KOCHAM! TURNTABLE IDA W RÓH! xO)
Alexander (<3 !!!)
Szaman (aka Ziuziu)
Wichur (wysaldzilbys sie w powietrze w centrum Nowego Jorku, a i tak by cie nikt nie zauwazyl xE)
koszcz (malo gada, szkoda ;f)
pkf (pikfin perkusista)
mk2 (teh WR fo lyfe!)
szymoniec (FSO, VW, FIAT, DEAD KENNEDYS, OVER AND OUT xD)
Boobel (aka Slim Pimp)
cmx (kozak przeca.)
Wizz (SZATAN! SPAL!)
virbel (fear my elite 3dsmax skillz! :O)
Kaucz'u (jak moze nie byc leet, jak jest leet - to czlowiek z Kolobrzegu! ludzie z Kolobrzegu sa leet! [tylko czasem o tym nie wiedza xD])
Jumper (:*)
Libanczyk (naucz sie uzywac maszynki do napelniania gilz tytoniem, b00n ><)
GaS (nie wiem gdzie znikl, calkiem fajny koles z Juesej)
Mikken (ręce.)
Bzzz (ciekawe projekty muscli itp... :>)
Siadly (teh concept nigga)
TheOne (teh... err... fear my elite zmod skillz.)
Casati (<3)
nno. zapewne o niektorych zapomnialem, ale jak mi sie co przypomni, to uaktualnie, mwhahaha. xD